Jump to content

Kryss18

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Kryss18's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Da,vad ca pe opera imi merge chiar daca nu sunt inregistrat,multumesc frumos pentru sfat si pentru ajutor,sunt la inceput in IPB si vreau sa ma perfectionez,mai am o intrebare cum pot face sa apara grupurile care exista pe forum in josul paginii,si eu de exemplu sunt administrator dar cand postez ceva nu imi apare culoarea rosie la nume la post doar in leganda!
 2. Ambasadors,da tema aceea este si vad ca esti la mine pe forum si culmea ca tie iti merge dar eu cand testez cand nu sunt inregistrat nu imi merge omg. Gaby: uite asa imi apare nu am gasit nimic legat de Allow Users To Choose Skins.
 3. Sunt bifate toate,am si reinstalat forumul din nou dar degebaa aceiasi problema.
 4. Nu am gasit nimic despre permisiuni,defapt am gasit dar nu scrie cum as putea sa rezolv aceasta problema.
 5. Am si eu o problema am instalat o noua tema pe forum de curand cand l-am instalat dar am o problema,doar eu ca administrator cand ma inregistrez pot sa o vad,precizez folosesc IPB 3.2.0 am incercat toate posibilitatile dar nu ii dau de cap,daca se poate sa imi explicati mai indetaliat cum sa reusesc!Multuemsc.
 6. Multumesc frumos,apropo am instalat tema pe ipb dar eu o vad si unele persoane dar majoritatea se plang ca nu o vad:-? exista vreo setare speciala pentru chesti asta?
 7. Scze ca iar fac dublu post mai am o intrebare,unde pot intra mai exact sa modific dimensiuniel avatarelor,sa le fac aceleasi pentru toti membrii?! Nu am mai putu sa dau edit!
 8. Multumesc am rezolvat se poate da Topic Closed! Am rezolvat cu prima varianta mi sa parut mai usoara decat sa ma complic sa mai instalez si altceva.
 9. Am instalat si eu ipb 3.1 am instalat skin tot in sfarsit am reusit si am invatat,dar acum am o problema eu cu contul meu ma pot inregistra in panou de administrare dar pe forum normal nu ma pot inregistra,am incercat sa fac si un cont nou de proba il activez tot dar nu ma pot inregistra imi arata asta An Error Occurred Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. [#10193] We encountered a problem processing your login request. please try again. You are not signed in Sign in icon Click here to log in. Useful Links Forgotten Password Recovery Register a new account Our help documentation Contact the forums administrator
 10. Am facut tot ce miai zis aici fara nici o problema sau uploadat perfect si acum de unde o activez?
 11. Am citit instructiunile dar eu in folderu cu tema pe care am descarcato am urmatoarele arhive: 1.darkcore-clone.xml 2.images-darkcore-clone.xml 3.replacements-darkcore-clone.xml Si nu stiu cum sa le fac!
 12. Dupa lungi cautari am gasti in sfarsit IPB 3.2,dupa care lam instalat am gasit si o tema interesanta dar problema este ca nu stiu sa o instalez am incercat toate posibilitatile.Nu am gasiti nici un tutorial concrect sau in romana in care sa explice asa ceva asa ca vreau sa imi explice cineva aici detaliat cum se face eventual sa ma ajute!
 13. Am rezolvat cu eroarea de mai sus dar acum imi da alta! The following errors must be rectified before continuing! P L E A S E go back and try again! mySQL Error: Invalid default value for 'sublog_date' Query:CREATE TABLE ibf_subscription_logs ( sublog_id int(10) NOT NULL auto_increment, sublog_date int(10) NOT NULL default '', sublog_member_id mediumint(8) NOT NULL default '0', sublog_transid int(10) NOT NULL default '', sublog_ipaddress varchar(16) NOT NULL default '', sublog_data text, sublog_postdata text, PRIMARY KEY (sublog_id) ) TYPE=MyISAM; Scuzati pentru dublu post dar nu am gasit sa pot da edit la post!
 14. Unde gasesc acest fisier text cum se numeste?
 15. Salutare am si eu o problema,am urcat modul pe host am creat baza de date mysql toate bune si frumoase la install dar dupa ce bag si pe forum numele la baza de date pass nume admin parola dupa care cand dau next imi da eroarea aceasta! The following errors must be rectified before continuing! p l e a s e go back and try again! mySQL Error: Invalid default value for 'macro_set' Query:CREATE TABLE ibf_macro ( macro_id smallint(3) NOT NULL auto_increment, macro_value varchar(200) default NULL, macro_replace text, can_remove tinyint(1) default '0', macro_set smallint(3) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (macro_id), KEY macro_set (macro_set) ) TYPE=MyISAM; Va rog datimi un raspuns urgent!Multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.