Jump to content

SkepT

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SkepT last won the day on May 17 2012

SkepT had the most liked content!

About SkepT

 • Birthday 08/12/1989

Profile Information

 • OS
  Windows 8.1
 • Location
  Romania

SkepT's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. http://www.bitdefender.com/media/html/adware-removal-tool/ http://www.bitdefender.com/media/html/is-3-months-free/
 2. Salut. Nu sunt eu expert in IPB si, un prieten mi-a cerut ajutorul cu forumlui lui.. cum poate sa faca si el sa bage butonul signature in My Settings.. http://i.imgur.com/d3IhsjD.jpg
 3. Aceasta este.. ai nevoie de cont pentru download.
 4. Am rezolvat cu metoda lui b0gdan. Multumesc gaby si b0gdan pentru ajutorul acordat.
 5. Windows-ul 7 care nu era functional a fost eliminiat.. imi arata doar cel default.. dar acum la start-up tot apare meniul boot si trebuie sa dau enter pe windows ca sa inceapa sa se aprinda si este cam enervant.. Tutorialul acela nu imi este de folos..
 6. Mi-a mers cu a doua metoda a lui gaby.. dar tot apare la start-up boot menu.. si tot trebuie sa dau enter ca sa inceapa sa se aprinda wind.. asta cum o pot rezolva ? Prima metoda nu a dat roade.. cu bootrec.exe /mbr etc..
 7. Salut.. Am si eu o problema.. ieri seara am reformatat pc-ul din cauza unor probleme.. instalarea a decurs bine fara probleme. Dar dupa ce sa aprins am instalat driverele si tot ce mai trebuia i-am dat restart..iar la start-up a aparut boot menu si acolo imi apare 2 windows.. Windows 7 / Windows 7 Ceva de genul ca in imaginea de mai jos..doar ca mie imi apar cele 2 windows spuse mai sus.. Cum pot face sa numai apara asta ?
 8. Hmm, am incercat un restore, vad acum se comporta normal.. multumesc pentru raspunsuri, puteti da TC.
 9. Salut. Azi cand am vrut sa deschid si eu messenger-ul am primit aceasta eroare: Windows cannot find "C:/Program Files/Yahoo!/Messenger/YahooMessenger.exe". L-am dezinstalat am dat restart la calculator, am incercat sa-l instalez si acum eroarea accea apare si in timpul instalari.. vreo idee ?
 10. Am scanat cu HDTune iar rezultatul este: (sper ca oi fi scanat unde trebuie.. )
 11. Am facut un MemTest si totul este ok, o sa descarc hirens boot cd si o sa scanez si hdd-ul.
 12. Am instalat xp-ul si o sa vad daca se intampla cum a zis mihai in postul de mai sus.Revin cu post.
 13. Am incercat ce mi-a zis gaby in postul de mai sus dar din pacate nu a functionat. Si aseara am dat sa-l reformatez am bagat dvd-ul cu wind 7 totul a mers perfect pana a inceput sa se instaleze cand a ajuns la 98% am primit eroarea aceasta: "Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available and restart. Error Code 0x80070017" Am formatat toate partitie... Am incercat o metoda de pe google dar nu a functionat(ceva legat de windows memory diagnostics si totul era ok nu aveam nici o problema).. vreo idee? .. m-am cam saturat de problemele astea..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.