Jump to content

LorDLeThaL

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LorDLeThaL last won the day on June 23 2013

LorDLeThaL had the most liked content!

About LorDLeThaL

 • Birthday 05/15/1997

Profile Information

 • OS
  Windows XP

Recent Profile Visitors

1,866 profile views

LorDLeThaL's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-1

Reputation

2

Community Answers

 1. Tema este personalizata. Din cate vad culorile si maintitle-ul au fost modificate. Nu cred ca o poti gasi pe net, cel mai probabil este o tema simpla careia i-au fost aduse mici modificari. In caz ca vrei sa-ti modifici si tu tema dupa bunul plac, ai aici cateva tutoriale de skinning (facute de catre Courage):
 2. Uite aici: Folosesti acelasi Hook pentru Top x useri online (poti alege tu cati sa afiseze, adica ce numar sa aiba topul) Iar in legatura cu culoarea rank-ului ai aici un Hook. Se numeste Group Color on User Link, daca nu ai cont sa lasi reply o sa-l descarc eu.
 3. Acela este un Hook. (SOS33) Total Time Spent On Forums 3.1.0 Ai link catre pagina de unde il poti descarca aici. Uite ce poti gasi daca dai search:
 4. Verifica dimensiunile la avatar de la fiecare grup. Asigura-te ca au setata dimensiunea dimensiunea pe care o doresti tu.
 5. Aceeasi problema am avuto si eu la Fusion Menu. Pur si simplu nu pot sa-l pun dupa Forum, Members etc. Vezi subiectul .
 6. Hook-ul functioneaza perfect, l-am instalat si eu si am adaugat servere (doar sa de test). Daca ai primit eroare, asa cum a spus si gaby este problema de la gazduire.
 7. Mic tutorial de instalare: Dai la System -> Applications & Modules -> Manage Applications & Modules . In dreapta ai denumirea modului (tin sa te anunt ca este alta limba, probabil rusa) si butonul de instalare (INSTALL). Dai Install, astepti sa se instaleze apoi iti poti adauga serverele. Cum le adaugi ? Dai la Other Apps iar acolo o sa ai modul instalat (cu denumirea in alta limba). Cred ca aceasta este denumirea lui Информация
 8. Problema este ca FORUMS si MEMBERS sunt din tema si nu cred ca le pot scoate sau reface, iar din cate am vazut tot ce creez cu Fusion Menu mi se pozitioneaza langa FORUMS
 9. Buna ziua, de curand mi-am instalat Fusion Menu si am pus un nou meniu in Header si anume BANLIST, dar acesta s-a pozitionat in partea stanga. Exista vreo cale sa-l pot pozitiona in dreapta langa celalalte ?
 10. Il gasisem si eu pe acesta, dar nu merge descarcat. Probabil a fost sters.
 11. Buna seara, as dori sa stiu de unde pot face rost de acest Hook IPB pentru server list: Am gasit ceva pe forum sa pun din Header dar nu este ceea ce doream, am gasit si un hook dar nu este ca acesta.
 12. Bun, multumesc amandurora pentru efortul depus (v-am dat cate un like). De Icon-urile de la Custom Profile Fields ce spuneti ? Aveti vreo idee cum le pot pune sau este si ala tot mod ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.