Jump to content

adrianbz

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,582 profile views

adrianbz's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salut, Detin un server de CS:GO steam only si doresc sa il fac si no-steam(adica sa se poate conecta pe server si playerii cu un cs:go crackuit) si chiar nu stiu cum sa il fac. Am cautat tot felul de tutoriale pe internet si degeaba. Ma puteti ajuta cu un tutorial detaliat sau ceva ? Multumesc.
 2. Da am inteles dar eu vreau sa stiu ce se poate face cum o remediez ?
 3. Si ce sar putea face in cazul acesta deoarece am si eu acceasi problema ?
 4. Am si eu tot acceasi problema dar nu stiu cum o pot rezolva . Imi puteti oferii mai multe detalii ?
 5. Buna ziua... Doresc si eu sa modific iconitele din fata fiecarui subforum de la o tema si nu stiu unde anume sa intru ca sa le sterg sau sa le modific ori sa pun altceva in locul lor ... uitati si o imagine ca sa intelegi la ce ma refer ... Si inca ceva inainte aveam alta tema iar in dreapta forumului aveam Costum site bar blocks , si recent topics dar mi-au disparut iar tema aceasta e de colo pana colo unde anume trb sa modific ca imi apara din nou ?
 6. Da este ca carbon blue dar culoarea aceea albastra de la fiecare forum in parte este mai intensa ... se poate schimba aceea culoare la carbon blue de undeva din tema, pt ca am si eu carbon blue dar culoarea e prea luminoasa si doresc sa arate exact cum este in poza pe care am atasato mai sus...
 7. Buna ziua si La multi ani:) Am si eu o rugaminte la dumnavoastra doresc si eu o tema pe care am vazuto pe anumite forumuri dar nu stiu cum se numeste am cautato dar fara rezultat. Daca o aveti v-as fi f.recunoscator va pun la dispozitie si o imagine ca sa o vedeti... Multumesc.
 8. celelalte nu ar fi o problema dar ultimul Enter Content to Display Below HTML and BBCODE are OK! chiar nu stiu de pot lua codul ala m-am uitat pe pg de fb dar nik ... are cineva vreo idee unde l-as putea gasii ?
 9. Vrei sa spui sa dezactivez cele 2 hookuri si sa pun find us on facebook cu Custom Sidebar Blocks ... ar fi bine si asa, am incercat dar nu reusesc nu stiu exact ce setari sa pun aici, daca ma poti ajuta ti-as fi recunoscator http://postimg.org/image/yjq2y3m83/ http://postimg.org/image/fpmb7va19/
 10. da este Facebook Activity v1.0.0 l-am dezactivat dar problema este ca imi dispare si Find us on Facebook se pare ca are legatura si hook-ul Facebook Like Box v1.1.7 ... se poate face ceva ca sa imi dispara facebook activity dar sa imi ramana in acelasi timp Find us on Facebook ?
 11. Salut... am si eu nevoie de ajutor nu pot scoate Recent Facebook Activity din sidebar, stie cineva vreo setare ca sa o pot scoate? ... detin ipb 3.4.5
 12. Da am instalat hook-ul este ok dar as dorii putin ajutor , cateva detalii cu setarile pt. ca sa pot pune asta cu GameTraker-ul ca in poza de mai sus , am incercat am completat campurile respective dar cv nu e in ordine nu imi apare pe forum cand salvez. http://postimg.org/image/jhio4pib5/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.