Jump to content

Blue

Members
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Blue

 1. Caut o persoana sa imi faca o tema IP Board. Cine este interesat astept P.M.

  1. Show previous comments  3 more
  2. Blue

   Blue

   Cum pot da de ei ?

  3. Needless

   +Needless

   Halogek :  http://steamcommunity.com/id/HaLoGeK

   Sebastian C . :seller_joinet

   insane il gasesti aici : avgamers.com 

   portocala : http://pctroubleshooting.ro/profile/31378-adriannn/

  4. Blue

   Blue

   Mersi, i-am contactat astept raspunsul lor.

 2. Salut. Din cate am inteles nu este recomandat sa trec la o versiune 4.0 deoarece site-ul imi poate fi spart. Asa este? Este o versiune oficiala, care sa nu existe astfel de probleme si site-ul sa nu imi fie spart?
 3. Autor: Taylor. Tema a fost creata pentru forumul rGaming, de ce te dai drept autor ? Pacat, ai castiga mai mult respect daca ai pune autorul adevarat.
 4. A avut o colega la scoala Nokia Lumia i-a picat odata jos, si praf s-a facut...
 5. Da, au abonamente atractive si m-ar interesa un telefon frumos, elegant, sa imi pot face treaba (aplicatii, jocuri, facebook, camera sa fie ok, si sa arate bine sa aiba un design placut).
 6. Ai dreptate, asa este, aceleasi produce sunt si la PC Garage doar ca cu un pret mai mic, si calitate foarte buna.
 7. Salut. Vreau sa fac un abonament la telekom si imi caut un smartphone care sa aiba un design frumos, camera sa fie buna sa pot face poze clare, sa nu mearga greu... Despre LG L65 ce parere aveti? http://www.emag.ro/telefon-mobil-lg-l65-black-lgd280n-arombk/pd/DDCVZBBBM/
 8. Ce parere aveti despre LG G2 mini? http://www.emag.ro/telefon-mobil-lg-g2-mini-4g-8gb-black-lgd620r-arombk/pd/DWHNLBBBM/ Merita sa-l achizitionez?
 9. Pareri despre LG G2 mini ? (As vrea sa il achizitionez si nu stiu ce sa zic), sfaturi/pareri ?

  1. gaby

   gaby

   Creaza un topic pe forum in categoria mobile, cred ca e cel mai bine asa.

 10. Foarte tare telefonul, dintre toate telefoanele, aleg LG pe primul loc dupa care SAMSUNG pe locul 2. @Gaby, fa un review si la telefonul LG G2 / LG G2 mini.
 11. Salut. Am primit deface la forumul meu. Am IPB 3.4.6 o versiune retail. Tipul care imi da deface sparge un cont al unui administrator de pe forum, imi sterge toti administratorii, si pune style.css facut de el... Problema este de la IPB sau de la ce sa fie? P.S. - am redenumit fisierul admin, am pus protectia aceea IP.Board ACP .htaccess Protection.
 12. REZOLVAT: Problema era de la protectia CloudFlare. Pentru toti cei care au problema, rezolvarea este sa va duceti in contul de la cloudflare: http://i.imgur.com/YL5fZ4q.png http://i.imgur.com/vai7sqc.png http://i.imgur.com/JjqHCw6.png Asta este rezolvarea in cazul problemei mele.
 13. Scuzați dublu post, am făcut unele teste: Am făcut un sub forum, am instalat IP Board, am pus tema mea de pe forum și totul merge perfect, am pus carbon blue și i-am pus doar imagiinle f_icon.png f_icon_read.png și totul funcționează. Am ajuns la concluzia că este de vina vre-o setare ceva de securitate sau vre-un fișier ceva din IP Board care nu dă voie să editez imginile și alte fișiere ale temei. Cum pot rezolva problema ?
 14. Am facut si asa dar degeaba.
 15. Ba da, dar am intrat sa fac o poza in cPanel. Cu filezilla am urcat acele imagini. Din cPanel obisnuiesc doar sa sterg fisiere.
 16. Am doar 2 foldere in FTP http://i.imgur.com/lbGa8kx.png Iar in ACP 2 teme: http://i.imgur.com/aJZ5wnH.png Unde ar trebuii să bifez ?
 17. Bună seara. Am întâmpinat o problemă astăzi, și anume: Am tema carbon_blue, am schimbat f_icon.png, f_icon_read.png și nu se schimbă, sunt tot cele de la tema carbon_blue. În FTP sunt cele puse de mine, dar pe site le afișează tot pe cele de la carbon_blue. Imagini (îmi cer scuze că fac reclamă la comunitate dar vreau să vă arăt cum stă treaba): http://i.imgur.com/BHYjat7.png http://i.imgur.com/k3O7ANM.png http://i.imgur.com/V0WXcfT.png http://i.imgur.com/ciZ0kMv.png Și nu este problema doar la aceste imagini, nici maintitle nu pot să urc, nici logo, am modificat și în dark_editor.css și un se salvează ce am editat, adică nu se aplică.
 18. Am incercat sa dezactivez şi hooks, şi aplicaţii, am dat şi rebuild la toate aplicaţiile, şi recache skin sets... tot am făcut şi tot la fel. Dacă ar fii să instalez IP Board pe curat din nou pe FTP, cum aş putea re-conecta această bază de date la versiunea respectiva de IPB ?
 19. P.S - UPGRADE am facut adica am pus fisierele de la 3.4.6 peste fisierele 3.4.5. Scuzati dublu post.
 20. Am instalat versiunea 3.4.5 pe curat. Am făcut UPGRADE la 3.4.6, şi HOPA nu a mai mers butonul Members, deci problema este după ce fac UPGRADE la IPB nu mai merge. Ce pot face? P.S - am dat şi repair la baza de date şi tot degeaba...
 21. Vreau şi eu dacă se poate să îmi schimbaţi numele din AnD în Blue. Mulţumesc frumos!
 22. Se poate să îmi trimiteţi şi mie una pe mailul: tantan_ionut23@yahoo.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.