Jump to content

Might and Magic

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About Might and Magic

 • Birthday 04/05/1996

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.gamelife.ro
 • Yahoo
  office@gamelife.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Interests
  More informations ---> https://steamcommunity.com/id/ciupe_cs

Recent Profile Visitors

2,581 profile views

Might and Magic's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Ciao domnilor, Stie cineva cum putem sa facem sa reapara titlul membrului in post? Pana la 4.5 l-am avut, de cand cu 4.6, s-a ascuns Merci! O duminica placuta!
 2. Salutare, Dupa aniversarea de 1 an de zile de la deschiderea comunitatii, forumul a fost updatat la ultima versiune de IPS si a primit un nou design, care speram sa va placa Asteptam pareri bune, rele, cat si feedback despre tema, despre forum. Multumim! Cu stima, Might and Magic Fondator CSBEST Romania
 3. Sus cu topicul. Asteptam pareri despre noua interfata a forumului. Multumim frumos!
 4. Salutare, > Forumul a suferit cateva upgrade-uri la nivelul temei/design-ului, cat si la nivelul categoriilor [Staff, inca suntem in formare ] Ce parere aveti despre noua tema? Logo-ul si header-ul sunt temporare, vor fi schimbate curand.
 5. Salutare, Daca nu cunosti, te as ruga sa nu mai faci afirmatii gresite. Acest topic a fost creat pentru a primi feedback in legatura cu forumul in cauza, nu alte subiecte. Multumesc! Salutare, > Si anume, ce teme ai vrea tu sa vezi? cu nave spatiale cu planete indepartate? > In legatura cu forumurile/sub-forumurile, am specificat, ca vor interveni multe modificari. Multumim de feedback si asteptam in continuare pareri bune, rele, feedback, din partea voastra!
 6. Salutare, > Da, cum am spus si mai sus, urmeaza o reorganizare a categoriilor pentru o navigare mai placuta. > Zilele astea voi modifica si permisiunile la Staff Only. > Daca incepeam cu 'Skin edited by Might and Magic', deja cine intra fara sa se uite pe profil, zicea ca fondatorii au 15 ani maxim . N-are rost. --- > Legenda s-a 'aerisit' sa spun asa in urma fuziunii gradelor administrative, intr-unul singur. > Am scos si acele linii discontinue de care spunea Courage. Multumim de feedback si asteptam in continuare pareri bune, rele, feedback, din partea voastra!
 7. Salutare, > Intr-adevar, este destul de enervant faptul ca obosesti dand cu scroll-ul pana ajungi jos, tocmai de-asta vom reorganiza sectiunile pentru o mai buna navigare. > Acum pare a fi pe centru > In viitorul apropiat probabil se vor fuziona cele 3 grade administrative , intr-unul singur. > Webhost-ul este gazduit in regia Krond Solutions. Multumim de feedback! Salutare, > Tocmai asta si dorim, forumul sa se miste cat mai bine cu succes, pentru o experienta cat mai placuta odata accesat. Multumim de feedback si de-asemenea succes! Salutare, > Imi cer scuze pentru aceasta reclama, este gen un motto&hashtag ## > Am reajustat pozitia functiei 'Search', arata mai bine acum. > Voi incerca sa adaug si acest 'link-redirect' pe logo. > Sincer nici eu nu vad rostul acelor linii discontinue, le voi scoate curand. > Da, cam asa este . Am actualizat permisiunile categoriei in cauza. Multumim de feedback! Salutare, Sigur nu vreau pareri la poza de coperta a unei prietene, doresc pareri despre forumul/domeniul in cauza, de la tema, la categorii, grade, etc, etc. Daca nu doresti sa lasi o parere, de preferat sa nu faci nici off-topic. > Motivele sunt aproximativ confidentiale si nici subiectul acestui topic nu atrage acesta discutie. Multumesc! Asteptam in continuare pareri bune, rele, feedback, din partea voastra! O seara buna!
 8. Salutare, As vrea sa va prezint un nou proiect tip gaming, deschis cu ceva timp in urma, mai precis 1 Septembrie 2016, dar postat aici cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata... De-a lungul timpului, domeniul CSBEST.RO, a avut mai multi detinatori, dar speram sa ne ramana in custodie multa vreme de acum incolo. > Comunitatea a fost deschisa pe baza platformei IP.Board 3.X, dar in urma cu putin timp ~ 2 saptamani, am luat hotararea de a upgrada forumul la cea mai noua platforma marca IP.Board [4.1.18.2] + cumpararea licentei. > Tema este una destul de 'default', daca pot spune asa, este cumparata, dar nu s-a modificat foarte mult aspectul ei. > Curand forumul va fi restructurat, urmand sa mai scoatem/adaugam sectiuni uzuale. Nici un feedback nu este trecut cu vederea!
 9. O simpla setare pe No a rezolvat toata treaba. System Settings > System > General Configuration > Remove default forums navigation > No. Multumesc oricum ! O seara buna!
 10. Salutare pct, Daca titlul nu se aseamana cu problema mea, va rog sa-l redenumiti voi. Multumesc! Sa trec la problema: Deci cand dau pe tab-ul de sus Membri/Members, fix sub el nu-mi mai arata numele comunitatii sa pot sa ma intorc pe forumul principal, imi arata direct 'Member List' Niste imagini: Cum imi arata: Cum ar trebui sa arate: Banuiesc ca stiti la ce m-am referit. O zi buna!
 11. Salutare, Are cineva hook-ul free? https://community.invisionpower.com/files/file/6303-member-notes/ Multumesc!
 12. Salutari, (1) Am si eu nevoie de un link de download la un hook: Steam Information (2) La hook-ul "[TZ34] Steam Group 1.1.0" , dupa ce il instalez, pun datele despre grup-ul steam, imi apare in alta limba : Multumesc!
 13. Da, si cand inlocuiesc si ProfileModern pica forumul
 14. inlocuiesc codul si dupa ce imi pun header apare asa
 15. Salutari, Doresc sa stiu cum adaug header/cover in profil. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.