Jump to content

Roberth

+Helpers
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Roberth

 1. În regula, probabil o sa merg pe un socket AM
 2. Salut, Am citit acest articol Întrebarea mea este, ce socket recomandati pentru o placa de baza cu trăsături de gaming, sau chiar pentru acesta. As vrea sa suporte pana la un procesor i7.
 3. Salut, Se poate juca 1 versus 1 fifa 19 online dacă un prieten are ps3 iar eu ps4?
 4. Helllooo, Știu ca nu este mare lucru, abia aseară l-am instalat. Cunosc riscurile, costurile și tot ceea ce tine de acest proiect. Ideea sta în felul urmator: mă gândeam sa fie doar pe România ( Isaard România Social) sau ceva gen. Asta deoarece nu mă pot ridica la standardele Facebook, Instagram, Twitter etcetera. Dacă treaba asta ar funcționa, bineînțeles, versiune premium, dedicat, tot ceea ce este necesar sa supraviețuiască pentru o rețea românească. Da, da.. Știu, sunt atâtea rețele.. Dar decât sa fac o comunitate de jocuri, prefer un astfel de proiect. Ac
 5. Eu zic sa atașezi poza, nu sta nimeni sa își facă cont. Avatare vad ca au putut fii urcate pana acum.
 6. Pe bune? l-ai scos din priza si l-ai bagat iar? A venit momentul sa treci pe un laptop sau schimba sursa, placa nu pare sa se fie arsa..
 7. Adauga cuvinte cheie, apoi pocestele, modificale si o sa iasa ceva sigur. https://domainwheel.com/
 8. Cand incerci sa instalezi ce? Ce versiune de php folosesti?
 9. Daca tot ai folosit cuvantul BIOS atat de des si ai schimbat toate componentele, de ce nu ai schimbat si bateria?
 10. Asta e tot? Daca tot ai 2 INCLUDE, foloseste si la primul rand ( iostream.h ) Le vrei sortate folosind insertia sau prin numarare? Tu trebuie a ai 3 parti, A, B, C, in genul: #include <iostream.h> int a[25], b[25], c[25] count << si aici numarul de elemente>> Iar A, B, C trebuie duse in aceasi directie.
 11. Salut, Este un moment dificil si neasteptat. Site-ul este complet configurat, toate functiile functioneaza perfect, emiterea facturilor este automata, forum-ul este accesibil in mod automat doar celor care aplica o comanda si o finalizeaza. Adresa de email este setata pentru a emite in mod automat un raspuns. Chat online client si administrator, inregistrata in Google, ofer si pagina de facebook. Alte detalii, intrebati si astept oferte.
 12. Ce? cum? pentru? Pe ce anume vrei sa schimbi? localhost, xamp, linux, platforma? Ofera informatii complete. Si cu ce te deranjeaza?
 13. Temele aceastea folosesc un plus din scriptul css si js. Cauta o tema care foloseste aceasta functie, va fi mai usor pentru tine.
 14. Vezi daca fisierele sunt chmod, verifica versiunea de php, probabil este 7, incearca pe 5.
 15. Verifica daca pe o alta tema poti incarca imaginile, verifica si daca le poti incarca dintr-o alta sursa (prin link).
 16. Compara permisiunile adminului cu un cont de membru.
 17. Sa inteleg ca nu a schimbat cu nimic schimbarea temei? Renunta la codurile html, daca dupa asta este problema aparuta, trebuie sa functioneze. Probabil aceste coduri de spui, sunt generale, raman pe orice tema instalata.
 18. Up 3 Euro paypal! Pret final!
 19. You do not have permission to view this forum. !! Pana vad problema, schimba tema vezi daca eroare persista, daca da, in urma carei modificari a aparut aceasta problema?
 20. Roberth

  Salut

  Salut, sunt Robert si sunt generalist junior SEO
 21. Cred ca trebuie sa intrebi asta la o unitate speciale de calculatoare, ai primesti doar pareri si idei sa te ajute sa rezolvi problema. Pune hardul pe alt calculator, recupereaza fisierele si se pare ca este timpul il lasi in urma.
 22. Am incercat si eu sa intru pe un server de MuOnline, dar frama ingrozitor, iar rezolutia era foarte slaba. Nu arunca banii, incearca un VPS trial.
 23. Vezi codul lor si incearca sa schimbi cu asta, trebuie sa le ai 32x32 sau 16x16 https://fontawesome.com/icons?m=pro
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.