Jump to content

mikellangelo2000

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About mikellangelo2000

 • Birthday 07/31/1978

Profile Information

 • Location
  viena , austria

mikellangelo2000's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salutari ! Deci, am reinstalat Windows-ul dupa ceva timp, si nu mai reusesc sa instalez driver-ul la placa video.Descarc, incerc sa instalez, si primesc raspunsul : Error 184 – AMD Installer Cannot Continue Due to an Unsupported Operating System . Mentionez ca am instalat acelasi Windows 8.1 si am schimbat doar un hard disk. Ceva sugestii ?
 2. Unitatea e la reducere, dar tot costa undeva la 450€. Oricum, e ca si cumparata ! ) Dar nu prea am inteles mare lucru de pe net : ba suporta 6 core processor, ba suporta 8 core, accepta doar anumite memorii ram.... si chestia cu doua placi video, sunt total pe afara.... la capitolul asta am nevoie de ceva ajutor (idei) de la voi !
 3. Salutari tuturor! Deci, am posibilitatea sa cumpar o unitate cu ASRock 870 Extreme3, AMD Phenom II X4 965, AMD Radeon HD 6850. De pe net mare lucru nu am inteles,asa ca apelez din nou la voi. Credeti ca va face fata la ceva jocuri ? Si cel mai important, as putea pe viitor sa aduc ceva imbunatatiri,si aici ma refer la procesor, placa video, etc ? Multumesc anticipat, o seara buna in continuare !
 4. Multumesc mult, o sa ancerc, sa vedem poate iese ceva...
 5. Si am revenit.... Salutare tuturor! Deci, am schimbat windows( am zis ca o fi obosit,si asa nu e genuine...), am dat disk ceck,am ancercat si cu defragmentarea... a mers un timp mai bine,dar azi am iar necazuri: am restartat calc de nenumarate ori si nu s-a deschis pana an momentul an care pur si simplu nu am deconectat hardul an care am D:... e clar ceva an neregula cu hardul asta,dar ce? Si tre sa mentionez ca e cel mai nou pe care a-l am... Ceva idei?
 6. Scuze de antarziere,dar da,am dat deja disk check ! Oricum, merci pt ajutor !
 7. Buna ziua! Pe scurt, atunci cand pornesc calculatorul,a-mi apare "repairing partition D:" . Am mai patit asta acum 2 saptamani, atunci aceasta "reparatie" m-a costat un dosar full cu programe, pe care l-a sters... nu am dat importanta, dar acum a anceput din nou si ma tem ca o sa pierd restul de date( aprox. 700 gb). Ce ar trebui sa fac? Sa schimb Windows-ul, sau poate a-mi puteti recomanda un program cu care sa repar partitia D fara sa trebuiasca sa sterg( pierd) nimic. Multumesc anticipat
 8. Salutari! Deci, se poate mari o fotografie de dimensiuni mici fara sa-i afectam prea mult calitatea? Daca da, cu ce si cam cit ar fi posibil?
 9. Deci atunci cind incerc sa dau full screen la un film,la un joc online.
 10. salutari! o mica problema: cind incerc sa dau full screen windows se blocheaza si-mi da crash in bios pt citeva sec si apoi laptop-ul se restarteaza. windows-ul e proaspat instalat si nu stiu ce sa fac,nu am mai patit asta niciodata. ceva idei ?
 11. Salutare! Deci,am avut aseara un crush (mi s-a restartat calc) dar am presupus ca e de la temp ca aici a fost f cald si nu am facut nimic. L-am inchis . Dimineata la deschidere calc porneste dar fara acel 'beep' specific si nu intra windows,nici bios,nimic. Ce ar putea fi?
 12. dan o. prietene,informatiile tale mi-au fost de mare ajutor. am rezolvat problema! multumesc mult!!!
 13. cel care nu merge e sata.am gresit ceva la formatare(am instalat windows7 nou).acum ce ar trebui sa fac sal-l vada din nou?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.