Jump to content

QuiT.

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

QuiT.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am zis ca am rezolvat Mai am ---: v5: Reputatia sa apara sub profil in topicuri. -Nu e imagine
 2. Scuza-ti de dublupost --> v6: V6 vreau hookul in care cineva daca se inregistreaza , sa i se faca un topic cu bine ai venit , topicul sa fie facut automat de un administrator , si sa i trimita mesaj privat cu bine ai venit. - Rezolvat
 3. v1: Top 5 reputation in dreapta paginii. - Nerezolvat v2: Top 5 online users. -Rezolvat v3: Serverele comunitatii. -Rezolvat v4: Time online - Rezolvat v5: Reputatia sa apara sub profil in topicuri. -Nerezolvat v6: V6 vreau hookul in care cineva daca se inregistreaza , sa i se faca un topic cu bine ai venit , topicul sa fie facut automat de un administrator , si sa i trimita mesaj privat cu bine ai venit. - Nerezolvat Astept cele 3 hookuri.
 4. Cele doua hookuri functioneaza si pe IPB 3.3.0 ?
 5. PS: Imi poti spune cum se instaleaza cel cu Serverele comunitatii. . Am adaugat tot de acolo si acum ce fac?
 6. Acum incerc daca merge , revin cu edit: PS: v6 vreau hookul in care cineva daca se inregistreaza , sa i se faca un topic cu bine ai venit , topicul sa fie facut automat de un administrator , si sa i trimita mesaj privat cu bine ai venit. ---> www.girlshare.ro
 7. Uitate bine ceam postat eu , niciuna nare legatura :-j
 8. Buna ziua. Azi am bagat pe un forum ipb , hookul Staff Members Online , am ipb 3.3.0 si am un bug. La staff online apar ddoar fondatori , nu si administratorii etc. Cum pot rezolva? Si vreau sa apara chat pe pagina principala . Cum il pun? Multumesc mult!
 9. Buna ziua! Am un hook , Group Name Indicator , pentru versiunea a forumului meu , IPB 3.3.0 si vreau sa apara altfel , jos la Legenda. Vreau sa apara in loc de cine este online si legenda, sa apara legenda intrun dreptunghi si cine este online in alt dreptunghi. Hookul e asta de jos. Cine il editeaza sal puna inapoi , si sa mil dea.
 10. Eu am zis ca in imaginea de mai sus care am puso eu , nu numai sa arata reputatia , sa scrie si Reputations
 11. Gata si Member No Mersi mult mult pentru ajutor . Acum poti sami faci rost de un hook ceva pentru reputatie ca cel din imaginea trecuta. Sa nu fie de pe siteu ipb official , deoarece nu pot downloada ca nam licenta la ipb.
 12. Super , topics rezolvat. Acum , cine stie un hook care sa apara Reputation : [reputatia] , ca in imaginea asta de jos , si cum fac sa apara Member no. Multumesc mult pentru ajutor.
 13. Este bun , dar eu vreau sa aiba scrisu , si coloarea dimensiunea ca la posturi. Asta care mi lai dat tu are uloarea alba. Si reputations am icnercat , dar vreau u hook care sa scrie Reputations: [cu verde reputatia] , un gel ca cel de pe site.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.