Jump to content

VinoVat

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

VinoVat last won the day on September 16 2013

VinoVat had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,335 profile views

VinoVat's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Nu stiu de unde sa setez aceasta chestie.
 2. Nu stie nimeni? cand doreste cineva sa trimita un pm altcuiva ii spune ca numarul maxim de pm-uri pe care poti sa le trimiti a fost atins, sau numarul de pm-uri pe care poti sa le trimiti este 0 sau 1
 3. Cum pot adauga moderatori pe sectiune la ipb 4?
 4. Salut, am instalat de curand ultima versiune de ipb (ca pe site la invision a disparut 3.4.8 si te cam obliga sa o descarci pe asta ultima) si am o problema cu mesajele privat, pot primi maxim 1 mesaj privat pentru ca apoi imi spune ca am casuta plina, cum as putea rezolva acest lucru? "Folosit -100% spațiu stocare"
 5. Salut, este vreo problema daca instalez hook-ul acela de la invision-virus sau webflake pe forumul meu daca eu il am licentiat? Ca ce am luat de pe site-ul lor nu merge, imi da doar .xml si nu functioneaza, posibil sa fie doar pentru ipb 4, dar eu folosesc 3.4.9 . Va rog un raspuns rapid!
 6. Aceeasi problema o am si eu , am incercat mai multe versiuni dar la fel imi face.
 7. Areahost ofera spre inchiriere spatiu web intre 1 si 5 GB cu preturi intre 3 si 10 euro. Panoul de control folosit este DirectAdmin, unele functii sunt "nelimitatea". Mai multe detalii despre pachete gasiti pe site www.areahost.ro . "Caracteristici care sunt etichetate “NELIMITAT” nu sunt menite să încalce legea de fizica, ci mai degrabă pentru a asigura utilizatorii că nu există nici o limită de greu pe cât de multe baze de date, adrese de email, domenii, etc, pe care le pot crea. Deşi este adevărat că, în cazul în care utilizatorii si-au creat şi populat mii de baze de date prin care în cele din urmă am ramane fara spaţiu, insa acesta este un scenariu puţin probabil. Mai degrabă decât a limita clientii nostri la o valoare predefinită de resurse facilitate, am creat pachetele lor, cu un “nelimitat”, pavilion, astfel încât acestia să poată utiliza resursele lor în orice fel preferat de ei."
 8. la prima nu te pot ajuta ( nu stiu daca se poate asa ceva ) , dar la a doua iti setezi tu grupurile si dai daca doresti pe categorii sau setezi grupul moderator cu acces de super moderator ( moderator global , dupa caz ) Grupurile le creezi aici: Member Groups > Manage Member Groups
 9. deci intri in System Settings > Hooks > (SOS33) Total Time Spent On Forums dai click pe el si apoi ai: SHOW TOP X sidebar hook to groups ( selectezi toate grupurile care doresti sa vada cine a fost online si cat ) si SHOW total time spent on forums to groups ( selectezi toate grupurile care doresti sa apara/sa fie contorizate) Mai sus ai "Number of users to show in sidebar?" acolo pui numarul de useri care doresti sa apara (5-10-20 etc.)
 10. nu am inteles nimic din ce vrei , te rog sa explici mai bine
 11. uite aici http://engame.ro/index.php?/topic/734-total-time-spent-on-forums-210/ , http://engame.ro/index.php?/topic/733-dp32-top-reputation/
 12. am rezolvat , pentru cei care nu gasesc uitati aici: http://engame.ro/index.php?/topic/730-advanced-tags-prefixes-216/
 13. Salut,cum pot adauga preefixuri la topicuri de genul Acceptat (cu verde) Respins(cu rosu) etc. si sa fie automat la fiecare topic facut , mai exact :
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.