Jump to content

Niram

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Interests
  Cunoastere

Recent Profile Visitors

1,574 profile views

Niram's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salut! Am o firma si vreau sa ii asociez o pagina web de prezentare. Nu ma pricep la cumparare domenii, webhosting, programare web, dar am inteles ca este o solutie mult mai simpla. Anume sa folosesc un serviciu de creare web precum http://www.wix.com/ sau https://www.weebly.com/ . Totul este drag and drop, fara programare. Din cate am citit ofera un domeniu propriu gratuit timp de un an si webhosting gratuit. Optiunea care ma intereseaza este in jur de 100 euro / luna. Este bine daca procedez astfel si nu folosesc metoda clasica? Care este mai ieftina? Imi puteti oferi sfaturi ? Multumesc !
 2. Cum pot modifica programul astfel incat sa retin primele doua maxime din sirul de n numere, folosind aceeasi metoda (adica citesti un numar si il compare cu cele 2 maxime)? #include<iostream> using namespace std; int main() { int max=0, a, n, i; cout<<"Please insert the count of number from sting:"; cin>>n; for(i=1; i<=n; i++) { cout<<"Please insert a number of the string:"; cin>>a; if(max<a) max=a; } cout<<"The max number is:"<<max; return 0; } Multumesc!
 3. Instaleaza driverul la internet, in caz ca nu ai facut-o deja.
 4. Am gasit solutia aici: Pare destul de usor de folosit KidLogger. Imi pare rau ca am deschis un topic nou cand solutia era mai jos. Probabil voi primi avertisment, dar intentia mea nu a fost rea.
 5. SALUT, Nu am nicio treaba cu hackingul / keylogger, in mod practic, asa ca am nevoie de putin ajutor. Daca doreste cineva sa isi sacrifice putin timp liber pentru a ma lamuri si pe mine in aspectul ce vreau sa-l rezolv, ar fi minunat. Uite despre ce e vorba: Vreau sa fac un keylogger, dar care sa il folosesc in propriul pc. Suna ciudat, dar am propriile motive. Deci un keylogger care sa ramana la mine in Pc si sa imi trimita prin email toate parolele si id user ce scriu in acest calculator. Am rugamintea sa imi explice cineva pasii pentru a crea un keylogger sau sa imi ofere un tutorial si sa imi explice cum sa il folosesc in propirul pc. MULTUMESC MULT.
 6. 1. Daca scriu Audio Manger la start/search, nu gaseste nimic! 2.La device manager imi arata 2 drivere -.> Realtek Ac'97 Audio ->Envy24 Family Audio Controller WDM Daca setez de la Sound pe realtek nu mai marg nici boxele, asa ca las pe Envy24 blabla..
 7. Nu gasesc acea optiune dn primul post, nu stiam nimic de nici un driver! am sa caut!
 8. Am pus pe default Speakers, dar tot in boxe se aude!
 9. Ok, dar unde gasesc aceasta optiune, ca ma cautat in Control Panel la sound si nu o gasesc! P.S. am win 7!
 10. de ce cand conectez o pereche de casti la unitate, nu apare nicio diferenta adica muzica contiuna sa ruleze pe boxe, ca si cum nar fi conectate castile! Am crezut ca acele casti sunt stricate dar am incercat cu inca vrreo doua perechi si acelasi rezultat! Trebuie setat ceva din calculator sau e vreo problema cu unitatea?
 11. Salut, as vrea sa stiu daca exista un program sau o cale de a sterge toate fisierele scrise pe un DVD? Pe scurt sa aduc DVD -ul la starea sa initiala!
 12. Multumesc Gaby, deci intrun cuvant va trebui sa schimb si procesorul si placa de baza? Pai cred ca o sami iau acum placa video ca sa pot rulez macar un joc ceva! Si mai tarziu procesor si placa de baza!
 13. Salut Vreau sami cumpar si eu o plca video, acum avandu-o pe cea VGA! Nu prea stiu la ce sa ma uit sa vad daca e compatibila cu placa de baza care o am acum! Acestea sunt componentele mele: Operating System Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 CPU Intel Celeron 331 Prescott 90nm Technology RAM 2.00GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard PCCHIPS M985G (CPU 1) 34 °C Graphics Acer AL1716 (1280x1024@1Hz) Intel Standard VGA Graphics Adapter (Intel) Hard Drives 699GB Western Digital WDC WD7500AAKS-00RBA0 ATA Device (SATA) 40 °C Optical Drives HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N ATA Device Ce placa imi recomandati la un pret modest (sub 200 ron) Imi vor merge jocuri 3D bine cu o placa de 1Gb si procesorul care il am? Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.