Jump to content

alakazam

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.beautifulforums.co
 • Skype
  thelhshow
 • Facebook
  thelhshow

Profile Information

 • OS
  Windows 8.1

Recent Profile Visitors

1,681 profile views

alakazam's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

0

Reputation

 1. Deci, să încerc să explic de vreau să întreb. Pentru a schimba tema, se dă click unde scrie Theme în partea de jos a forumului şi apare o listă cu toate temele, după care se dă click pe tema dorită. Ce vreau eu să fac: am instalat acest plugin https://invisionpower.com/files/file/7652-global-message/ şi vreau să pun iconuri de schimbare a temei în acest mesaj global. Ceva în genul acesta: şi când membrii dau click pe iconurile respective să li se schimbe tema în tema respectică (Black theme / Blue theme / Yellow theme etc.) Deci, care ar fi codul html pentru a plasa aceste iconuri în mesajul global? Am încercat să aşez imagini în mesajul global punând link-uri de pe Photobucket şi funcţionează, dar îmi trebuie codurile html pentru schimbarea temelor.
 2. Salut Cum fac să măresc dimensiunea avatarelor în topic view?
 3. Pentru găzduire forum IPB recomand firma: http://knownsrv.com/ . Am găzduit un forum IPB cu ei un an şi s-au ocupat întotdeauna de repararea oricăror probleme, chiar dacă nu aveau legătură cu hostingul. Băieţii de la compania asta pur şi simplu se implică, se informează în legătură cu scripturile pe care le foloseşti, rezolvă totul în cPanel, le-am dat chiar şi access la ACP-ul forumului ca să cerceteze nişte probleme care apăreau cu IP-urile userilor la un moment dat. Nu sunt afiliat cu această firmă. Pur şi simplu îi recomand pentru că am fost foarte mulţumit de serviciile lor cât timp le-am fost client.
 4. Cine te găzduieşte? Au un serviciu de suport de tot rahatu'...
 5. Asigură-te că ai setat permisiunile la hook-uri pentru toate grupurile de membri (admin, moderator etc.).
 6. Compania mea de găzduire mi-a mutat forumul de pe un server pe altul pentru că au avut nişte defecţiuni. De la mutarea pe noul server, aplicaţia Song in profile nu mai merge deloc. Nu mai încarcă fişierele .mp3 în folderul Songs, aşa cum făcea până acum. Am verificat în ftp: folderul este tot acolo, fişierele mp3 încărcate anterior sunt tot acolo, dar fişiere noi nu mai vrea să încarce. Spaţiu de stocare am suficient, am verificat hook-ul, toate setările sunt în regulă. Nu îmi dau seama care este problema.
 7. Nu intenţionez să înşel pe nimeni. Evident, eu ofer programatorului baza de date a forumului meu, plus access la contul meu de găzduire. Dacă proiectul este finalizat cu succes, plata se va face chiar în acea zi prin paypal. Îmi apreciez foarte mult comunitatea pentru a risca să o pierd. Dacă am investit în cumpărarea scriptului IPB, voi investi şi în acest job.
 8. Caut un programator priceput în ceea ce priveşte scriptul IPB pentru un job relativ dificil de unire a două forumuri, cu nişte complicaţii. Plata, de la $50 la $100 în funcţie de dificultatea proiectului. Plata: prin PayPal (se va realiza doar la sfârşitul proiectului). Contact skype: yngvar.pesci Rog seriozitate. Nu vă băgaţi dacă nu aveţi cunoştinţe avansate de HTML şi baze de date MySql.
 9. Ce cunoştinţe de programare ai? Cu ce te lauzi în domeniul programării, ia să vedem... Zi-ne în acest topic...
 10. Normal că funcţionează. Chestia asta există pe IPB de ani de zile...
 11. Cum se face back-up complet al forumului, pentru a îl descărca în calculator? Prin back-up complet mă refer la baza de date şi toate fişierele (ataşamentele, fotografiile din galerie, aplicaţiile, hook-urile etc., absolut tot)... Îmi trebuie să fac back-up complet al forumului în fiecare săptămână la mine în calculator pentru că firma mea de găzduire nu face back-up-uri deloc. Îmi trebuie instrucţiuni / tutoriale detaliate.
 12. Salut Am avut un forum IPB găzduit de cei de la IPB, dar mi-au şters contul datorită unor postări cu caracter licenţios (neacceptat pe serverele lor cloud din SUA, dar ok dacă forumul e găzduit de în altă ţară). Am făcut un back-up al bazei de date din cPanel cu câteva săptămâni înainte să îmi şteargă contul. Este sub forma .tar.gz . Acum am cumpărat licenţa pentru scriptul IPB şi am instalat scriptul pe găzduire shared din Asia, unde acceptă conţinut adult. Poate fi restaurată baza de date? Am nevoie de ajutor.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.