Jump to content

it_edy_it

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

it_edy_it's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salut! Ati putea pune chat-ul pe prima pagina?Ca sa fie mai usor sa comunicam intre noi!
 2. hostgator? si rotld pt domenii aa si unul deschis de curand (au si metoda de plata prin bitcoin/litecoin) : http://gazduiretv.com/
 3. Salut!Am creat de vreo cateva zile un site: www.intretienerepc.info .Ar fi minunat daca ati putea arunca un ochi si p-acolo.Am decat un singur articol pentru ca e dechis de curand! P.S: Daca e interesat cineva sa posteze pe site, il rog sa ma contacteze pe privat! FARA BANI!!
 4. Salut! De curand mi-am instalat Windows 8 Consumer Preview Build 8250.Problema e ca nu-l pot activa.Am gasit un activator care necesita .NET Framework 3.5 sau mai nou, dar nu merge instalat.Cand vreau sa il instalez imi da eroarea asta: Nu pot nici sa schimb desktop-ul si nici macar sa imi schimb poza de profil.Am rascolit netu'-n lung si-n lat, dar nu am gasit nimic! Daca stiti cum se poate rezolva eroarea sau daca stiti vreun activator pt Windows 8 CP Build 8250 ar fi minunat! Multumesc anticipat!
 5. Eu unul nu ma bag in el.Daca era LCD ma bagam, dar la asta, nu.O sa il duc la un electronist sa vad ce poate sa faca!
 6. Logo, banner, web...? designshop.com webdesign.com webshop.com webkits.com webtools.com designtools.com creativeweb.com Daca mai vrei iti mai dau
 7. Pai, a inceput dintr-o-data sa imi faca asa.Pana sa se strice nu cred ca a primit vreun pumn (cel putin, de la mine, nu). Am rascolit tot meniul si nu am gasit vreo setare!
 8. Salut! Ma numesc Edy, am 14 ani si sunt din Strejnicu, Prahova.Sunt pasionat, in general, de tehnologie, dar si de sport. Cam atat despre mine! Bafta!
 9. Salut!Am un monitor Dell, tub, la care se strica imaginea mereu.Adica se curbeaza spre interior (dinspre partile laterale spre centru, insa partile de sus raman drepte). Iata o imagine Inainte ii mai trageam vreo 50 de pumkni si isi revenea.Acum il trantesc si de perete si tot nu merge.Cateodata il mai prind intr-o pozitie in care merge. Ce as putea sa fac? Multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.