Jump to content

@ntonyo

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

@ntonyo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Care stie sa imi zica si mie ce sa fac ... la toti din retea le merge internetul bine, numai mie imi merge prost de ce ? Am verificat placa de retea e buna si nici de la cablu nu cred ca e ... ca primesc semnal, messenger imi merge, Cs-ul, paginile mi le deschide greu de tot, are toane cand merge mai bine dar deobicei merge prost rau de tot, dela ce sa fie ... am dat si ping-uri .... merge am reinstalat si Wind dar degeaba tot asa imi mere ... care stie il rog frumos sa imi spuna si mie !!!
 2. @ntonyo

  Tutorial Site Html

  Da gaby dar daca scot acel cod .... nici pozele si ce mai am eu pe acolo nu vor mai sta la locul lor (bine ele nu stau pe IE si pe Opera, dar pe Mozila merge), deci daca scot acel cod, iar nu rezolv nimik ca nu am cum sa aranjez pozele si toate cele .
 3. @ntonyo

  Tutorial Site Html

  Deci el saracu mergea in toate, dar dupa ce am bagat o reclama si am facut cateva modificari ... sa dus totul ... (totul de la cod-ul asta "<div id="html2" style="position:absolute; left:205px; top:495px; width:5px; height:300px; z-index:0">" cred eu) il folosesc pentru a muta ce vreau unde vreau pe pagina .. prob nu e bun cod-ul .. sau nus ...
 4. @ntonyo

  Tutorial Site Html

  Intrebare, gaby am facut un template ... si in timp ce lucram la el eu l-am facut sa se vada in Mozila .... deci mai pe scurt in Mozila se vede bine dar in IE si Opera se vede super nasol ... dece ? Unde gresesc si ce trebuie sa fac, pls help me . P.s - Adica nu se vad pozele la locul lor ... nimic nu este unde ar trebuie sa fie ori e prea sus, ori prea intr-o parte ...
 5. Am un cd cu windows ... si vreau sa ii fac cateva copii dar sa fie butabile ... si nu stiu cum .. asta este nu a avut cine sa ma invete, pls cine stie sa imi spuna si mie cum sa fac (stiu ca prin nero se fac ata )
 6. Deci daca am inteles eu bine .... daca cumpar domeniu de aici http://mydomain.myx.net/?Transfer.x=1 .ro, platesc odata cand imi inregistrez domeniu 3$ si dupa nu mai platesc nu ... ca e .ro ?
 7. gaby am si eu o intrebare exista vreo diferenta intre .ro, .com, .net etc. ??
 8. Foarte, foarte folositoare si parerea mea ar fi sa le pui si pe cele deunde sa putem cumparam domeniu (de preferat sa poti plati prin telefonul mobil )
 9. @ntonyo

  Tutorial Site Html

  Ma scuzati ca pun intrebarea asta stiu ca parca pe aici am vazut dar nu mai gasesc si nici timp liber nu am prea mult ca sa caut ... am un sit de muzica daca vreau sa banez pe cinevba cum fac ?
 10. @ntonyo

  Online/offline

  Ms mult de tot, acum merge am pus eu ID`ul unde nu trebuia, ms incaodata
 11. @ntonyo

  Online/offline

  Cautam asa ceva ... am bagat codul "<a href="ymsgr:sendIM?am pus aici Id`ul meu (trebuie cu sau fara@yahoo.com?)"><img border=0 src="http://opi.yahoo.com/online?u=ID&m=g&t=2"></a>" , dar apare ca sunt offline desi sunt online, unde gresesc pls help me !!
 12. @ntonyo

  Tutorial Site Html

  Gaby acum cand da cineva click pe o melodie sa o dld il duce pe pagina unde am uploadat-o si trebuie sa dea acolo download, eu vreau cand da click pe ea la mine pe sit sa ii apara direct sa o dld si inca o intrebare poate cam stupida rau dar asta este, la web page maker era un buton "publish" deunde iti puteai pune sit-ul pe internet dar la macromedia nu gasesc .. te rog frumos zimi si mie cum public ce am lucrat pe sit-ul meu !!!
 13. @ntonyo

  Tutorial Site Html

  Ms mult gaby ,am incercat si eu sa ii dau de cap dar nu am reusit !! P.s - Gaby vreau sa te mai intreb ceva, ce cod imi trebe ca atunci cand cineva da click pe o melodie sa ii apara sa o dld nu sa il duca pe sit-ul unde am uploadat eu melodia ?!?!?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.