Jump to content

Donboo

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,048 profile views

Donboo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am incercat sa pun un cod php intr-un system template, folosing tag-ul <php>, dar il interpreteaza ca pe un text. Ceva idei?
 2. Defapt, iti faci cont, Cloud iti scaneaza dns-urile si schimb ns-urile la ei. K-boom, introduci dns-urile tale sub ip-urile lor si gata. User friendly
 3. Stiu HTML, CSS, PHP, Pawn, C, C++, putin Perl. Majoritatea o dati in prostie. Nu am de ce sa cumpar un rahat de tema. Doar intrebam cat valoreaza un edit.. Plus ca exista inspect element, poti copia culorile din inspectorul css...
 4. Poti lua un skin Carbon de pe net si modifici CSS-ul cu cel de pe Rg. Mare lucru..
 5. RedzDesign? De ce tema asta era pe GoldPlay(aprox. o sapt dupa rGaming) inainte sa redeschizi tu RulePlay?
 6. Am o problema: nu se vad imaginile pe forum.. http://imgur.com/wBErj1k
 7. Buna ziua, PCT. Am o intrebare: Cum pot face sa pun toate categoriile intr-un tabel? La fel ca pe http://forum.b-zone.ro/. Multumesc anticipat!
 8. Cat valoreaza tema celor de la www.RedzMax.com? (sper sa nu fie considerata reclama intrebarea mea...)
 9. Am importat un backup facut cu o zi in urma .. Nu s-a schimbat nimic, backup a fost pus dar tot imi arata ca membrii nu mai sunt, practic nu s-a schimbat nimic si de asta intrebam ce face acea functie..
 10. Buna seara, vreau sa va intreb ce face functia Remove All By Member de la Administration Logs Manager. Sterge actiunile din log sau da "undo" actiunilor. Daca le sterge din log as vrea sa stiu daca exista o unealta cu care pot da "undo" unor actiuni de genul: stergerea unor membri, forumuri..
 11. Cum pot adauga un Footer la fel ca acesta http://imgur.com/nVIYeIr la tema Carbon Blue?
 12. Am o intrebare: cum pot adauga o imagine in Header la tema Carbon Blue? Folosesc IPB 3.4.6. Imagine: http://imgur.com/k9r4CEg
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.