Jump to content

minmax

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

minmax's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

 1. Alternative la PC-ul actual au aparut. Mini PC-uri.... ca sunt mici cat palma mainii. Dar servere (stocare pagini web) mici... au aparut?
 2. Salut! Stiti vreun site de template facut de "programatori web" romani? Site-ul (template-urile) nu in romaneste, poate fi si in engleza... ma intereseaza ca realizatorii sa fie romani. mersi
 3. minmax

  Poezie IT

  Da! Eu mi-am facut-o!
 4. minmax

  Poezie IT

  Scuze daca nu am scris unde trebuia! În cuvinte românesti, De tradus nu prea găseşti, Nume de dispozitive care, Sunt la mare cautare. Discul hard e important, La PC-ul performant. Dacă vrei viteză mare La ce ai tu, in dotare. Pentru spaţiu de stocare, Ca să fie cât mai mare Poţi CD să foloseşti, Tare ieftine găseşti. Dar acum la modă este, Ca hambarul din poveste, Pe net să te conectezi Şi în Cloud să le salvezi. Cu un mouse comandăm Pe unde să ne plimbăm, Iar schimbările s-arată, Dacă clik-uim odată. Cât e şoarecul de mare, Fără coadă şi picioare, În curând o să dispară, Că touchscreen o să apară Noi mai scriem pe hărtie, Câte unu' la o mie, Ciorne facem, cu măsură, Ş-apoi scrim la tastatură.
 5. Da! Probabil telefoane vechi... discutiile erau de prin anii 2010 - 2011.
 6. Am citit (discutii pe Internet) cate ceva despte memento-uri. Multi oameni se plang ca au putine memento pe care le pot salva pe telefon (10-20-50). Ar fi interesanta o aplicatie (un program), in care se pot salva mai multe memento-uri?
 7. Gaby, mersi pentru raspuns. Nu am telefon mobil.
 8. Salut! Trebuie sa tin minte foarte multe date... date de nastere a cunoscutilor. Le am notate pe diverse hartiute. Stiti vre-un program in care sa fac astfel de notatii, iar cand se apropie data, sa ma atentioneze cumva? Stiu de "calendarul" Yahoo... ceva asemanator... dar sa fie un program, iar atemtionarea altceva decat un mail.
 9. As face o mica remarca la cele spuse de tine. Acum 4 ani, am lucrat la o firma italiana (eu am lucrat un Romania... filiala Romana) si am facut un program cu retelele sociale. Un firma erau vreo 7-8 conturi de test pe FaceBook. Au fost utilizate 3-4 saptamani, programul a fost gata... conturile au ramas. Din cele 1.317 miliarde conturi... cate "merg". In baza de date sunt... dar sunt ele actuve? Sau au fost date uitarii?
 10. @GodsOtherHand am o rugaminte. Am schimbat in joc butoanele literelor. Le-am facut mai mari. Vrei, te rag, sa faci un test, cu tableta? Se vad acuma? Sunt suficient de mari? Mersi!
 11. Salut! Am facut mici modificari de interfata! Functionalitatea a ramas aceeasi.
 12. Nu stiu daca pot instala o masina virtuala. Am un calculator cam vechi, este prea "obosit" , nu l-as solicita si cu o masina virtuala.
 13. Mersi mult pentru idei. In acest moment jocul este asa cum l-am gasit in Open Source. Deja am facut niste modificari. Lucrez pe PC-ul personal. Spre seara fac un upgrade. Daca intri, dupa ora 10 seara, sigur va arata altfel. Va fi o versiune slaba, dar am pus un fel de meniu, in care cer donatii, tocmai in ideea dea cumpara o tableta si/sau un smartphone sa adaptez "spanzuratoarea". Nu ma opresc la spanzuratoare. Caut si alte jocuri pe care sa le adaptez si sa fac jocuri educationale. Ideea e sa fac jocuri educationale sa "pacalim" copii si sa le bagam in cap cultura/stiinta. Deja lucrez la a face "categorii de cuvinte": animale, fructe, tari, parti ale corpului etc. Am multe idei.... le pun gradat pe site, vor fi modificari mari. Tinem legatura. O zi buna.
 14. Mersi! M-ai ajuta mult daca mi-ai spune care este tendinta la ora actuala. Ce jocuri sunt la moda?
 15. Salut! Am "adunat" de pe Internet niste jocuri, in JavaScript, care functioneaza in browser-ul web. Lucrez cu chrome. Nu le-am testat in alte browsere. Nu trebuie nimic instalat... nimic configurat. Doar accesati pagina web. Scuze pentru grafica. Nu am lucrat deloc la partea grafica. Orice parere, sugestie, critica etc. este binevenita. Jocurile nu incalca nici o regula de copyright. Sunt Open Source. http://jsui.url.ph/ Intentionez sa fac multe modificari in jocuri. Sa le fac sa poata fi jucate in retea (Internetul este o retea de retele). Un scenariu de ce vreau eu. Copilul lui X - Vasile, pleaca in excursie. Vasile ramane acasa. El joaca jocul pe PC-ul de acasa, iar copilul de pe tableta. Spor la joaca.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.