Jump to content

virusul

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

virusul's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Fii mai explicit , vrei sa pui o imagine il locul ala cu rosu sau ce ?
 2. nu serios ? de ce vb daca nu stii ?? descarca tema carbon blue , instaleazo pe forumu tau , dute pe forum la legendz dai click stanga inspecteaza element > resource > stylesheets > copiezi ce ai in index si il pui in ipb_styles.css si e la fel , 10 minute de munca maxim , informeazate prietene , mai faci si parte din staf , nuss cum ai reusit .
 3. Mie imi place cum e organizat , nici designul nu e rau , unicul lucru care la schimba e backgroundul , sucess
 4. Schimba maintitle ala oribil , si adauga un bannr decent .. ala zici cai curcubeu
 5. Tema copiata aproape 100% de pe legendz ..praf.
 6. Frumoasa tema felicitari , mai scoate din reclame , sucess
 7. Nu ma refeream la mesajul ala , ma refeream la partea unde scri shadowcs.. larga decat restul forumului , si la legenda la fel , nu vreau sa fac legenda mai mica , vreau sa fac partea unde scrie change theme , etc ..
 8. Buna ziua, De curand am descarcat o tema modificata de pe internet, baza temei fiind Carbon red, am modificat-o eu cat de cat si acum am 2 probleme carora nu le dau de cap: legenda si secondary navigation sunt mai mari ca restu forumului. Am incercat si cu functia cautare dar nu am gasit nimic, ma poate ajuta cineva? Niste imagini: 1, 2.
 9. Salut, De curand am instalat tema Villain pe forumul meu IPB, si as dori sa o personalizez cat de cat, as dori: 1) Sa adaug un logo deasupra la userbar in locul ala gol: http://s7.postimg.org/7hppt5xex/Capture1.png 2) Sa fac sa imi apara descrierea la forum si sa mut alea cu "Topics" si "Replies" la locul lor adica cum e normal: http://s28.postimg.org/giydi0ql9/Capture2.png 3) Sa fac ca bara aia de sus sa ramana acolo cand da scroll in jos la pagina: http://s23.postimg.org/jx15r1aq1/Capture3.png
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.