Jump to content

Kiduu

Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

About Kiduu

 • Birthday 02/27/2000

Profile Information

 • OS
  Windows 8

Recent Profile Visitors

1,880 profile views

Kiduu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am inteles, dar il poti pune pe mediafire/girlshare ceva daca il ai te rog frumos..? Ca pe invision-virus / webflake nu e..
 2. Salutare tuturor, am urmatoarea problema: nu pot da react la status update de pe pagina de home a forumului decat daca ma uit la profilul unui membru care a postat un status update..Utilizez versiunea 4.2 am incercat sa reinstalez pluginul advanced status updates, la fel, nici de pe tema default 4.2 nu merge, folosesc tema carbon 4.2, am incercat sa dau pe disable toate pluginurile si la fel, nu merge sa dau react la status update. Am verificat si la Groups, fiecare grad are acces sa reactioneze la orice..
 3. Imposibil, butoanele din Moderation Actions le-am gasit editabile in templates pe undeva, nicidecum in Groups ..
 4. Salutare tuturor, cred ca ati inteles din titlul topicului ce vreau sa spun Ei bine, vreau sa fac urmatoarele chestii, si nu stiu cum.. 1). In primul rand, as vrea sa fac sa-mi apara urmatoarele butoane cand dau click pe moderation actions dintr-un topic Butoanele Move to Recycle Bin si Lock and Pin 2). Pentru a evita stergerile de topicuri de catre cineva care ma tradeaza batandu-si joc de gradul pe care il are, as vrea sa sterg butonul 'delete' cand bifez un topic dintr-un subforum Cel incercuit si sa apara ca aici, o lista cu doua chestii Multumesc frumos pctroubleshooting! Sanatate si toate cele bune!
 5. Te pup, a mers! Sanatate si numai bine Puteti da lock
 6. Salutare si bine v-am gasit PCT! Am si eu o intrebare, cum pot scoate acel tab 'all time' de la popular contributors in ipb 4? Sa apara doar cele trei taburi week, month, year pentru ca daca vreau sa imi setez like-uri apar si la all time si vreau sa scot acel tab si nu stiu cum.
 7. Aici pe PCT am gasit doar pentru ipb 3.4.x eu vreau pentru 4.1 ..
 8. @gadeas ? Ai vreo idee? @Courage ? Ca voi va pricepeti
 9. Buna seara PCT! Am si eu o intrebare Vreau sa pun la user info pane Locatie, Interese, Nick samp nick cs etc cum e aici Iar la mine arata asa Ma puteti ajuta va rog frumos sa-l fac ca in prima imagine, cu nick cs, samp, locatie, interese etc? Multumesc!
 10. M-am luat dupa tutorialul lui @gaby Si de-asta imi apar categoriile cum imi apar...acuma nu mai apar asa ca nu am mai folosit tutorialul lui gaby..in fine dati t/c.
 11. Pe tema Chameleon 4.1 am o problema..nu se vad posturile facute in categorii...in majoritatea categoriilor...cum este la clanuri gazduite asa ar trebui sa se vada si la celelalte, si da, categoriile contin posturi, nu sunt goale ca altfel trebuia sa apara no post yet sau ceva de genul...ma puteti ajuta sa rezolv? multumesc!
 12. Mda, era din Forums si editam manual..off t/c.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.