Jump to content

Flavisu96

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

About Flavisu96

 • Birthday 05/06/1996

Contact Methods

 • Skype
  lucaluca20094

Profile Information

 • OS
  Linux, Win 10

Recent Profile Visitors

1,809 profile views

Flavisu96's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Are careva idee cum as putea sa leg cargus de un site in php, am incercat sa urmez pasii de la documentul gasit pe: http://www.cargus.ro/WebExpress_B2B_Integration_v_1.5_RO.pdf, si nu reusesc nici sa ii dau get la user si parola (utilizatorul si parola de la cargus cu care ma loghez pe site-ul lor) (link incercat: webexpress.cargus.ro/custom_print/shipment_import/nt.php?user=cont&parola=parola), vreau sa returneze un AWB. Am un modul de comeni si as vrea sa leg modulul de cargus curier dar nu inteleg de ce imi spune ca contul si parola sunt gresite dupa ce dau GET prin link:
 2. Scuzati dublu post, nu am putut da edit, imagine din phpmyadmin dupa Submit : http://i.imgur.com/mqp1yDa.png Vreau ca in loc de cele doua randuri sa fie doar unul, In Depozit de la contidion sa fie in randul de jos (condition isi preia datele dintr-un camp din alt tabel,)
 3. As vrea acum sa inserez intr-un tabel niste date dintr-un formular dar totodata si continutul unui camp din alt tabel, stiu ca un cod de copiere a datelor este : INSERT INTO `istoric`(`condition`) SELECT `status` FROM `echipament` WHERE `nr_inventar` = '".$nr_inv."'; si cel de inserare in tabel a valorilor din imput la submit este: INSERT INTO istoric SET id_user = '".$user."', id_equipment = '".$nr_inv."', start = '".$startdate."',end = '".$enddate."', comment = '".$comment."', imi poti spune cum as putea combina cele doua query, pe moment imi insereaza in doua linii din tabel diferite
 4. Buna seara PCTroubleshooting! Am un proiect mai bizar in php cu baze de date mysql si nu stiu cum sa-l termin, este inceput, aproape e gata dar mai am de facut cateva lucruri la el, mai exact am doua tabele pe moment: users si equipment si vreau sa atasez fiecarui utilizator un echipament, sa pot muta echipamentul de la un utilizator la altul si sa mai am o pagina care sa contina un scurt istoric unde a fost fiecare echipament in parte si la care utilizator. Daca ati putea sa ma ajutati va rog, ma chinui cam de o saptamana si nu reusesc sa finalizez proiectul.
 5. La Lock & Feel selectezi tema si dai la CSS la ipb_style sau ceva asemanator, mai bine ai da Inspect_element si ai vedea cum se numeste tagul/divul si l-ai putea cauta in css si sa il modifici. Daca ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma, te ajut!
 6. RapEXE: Dudu, depinde de la tema la tema, nu toate se gasesc in acelasi loc la toate temele. Specifica ce tema folosesti!
 7. Certificatul de garantie l-am citit, laptop-ul asta nu are doar un loc special fie deschizi tot fie nu...e prins carcasa de jos in 4 suruburi si daca o desfac pierd garantia, nu am ce-i face...Va multumesc oricum de raspunsuri, voi apela la flanco sa vad ce rezolv, poate fac upgrade la ei sau ma duc la un magazin local unde au servicii de curatare si upgrade.
 8. Am voie sa adaug RAM la el chiar daca este inca in garantie? Este ultimul lucru pe care il mai intreb, dupa se poate inchide topicul. Edit: Am citit, pierd garantia...inchideti topicul, va multumesc de raspunsuri!
 9. In casa am doua laptopuri, cel la care am problema si unul cu Intel Core I3 3217U 1,8GHz, placa video dedicata AMD Radeon 8530M 1GB, integrata Intel HD 4000, unul simplu pe care il folosesc ceilalti, iar la asta in bios am gasit unde sa reduc memoria rezervata pentru placa grafica dar la al meu nu.. (La cel cu intel pot folosii 3,9 din 4GB) Eu sunt programator si m-am apucat de curand de grafica 3D, imi cam trebuie ram ca placa video dedicata ma ajuta mult, dar ramul nu...deja windowsul 10 consuma prea mult...mai am nevoie...La IT programatorii sunt batuti, o parte.... Ceva solutii? Ca biosul e cam sec la mine si nu gasesti mare lucru in el...
 10. Am cautat si nu am gasit, placa mea este AMD Radeon HD 8600, iar cea dedicata este AMD Radeon HD 8550G + 8600M Dual Graphics (asa scrie la device manager).
 11. Am placa video integrata si dedicata, renunt la cea integrata numai sa am 4GB de RAM, nu 3,21, stii cumva cum as putea sa o dezactivez? Am un singur driver pentru placa video, nu s-au instalat pe rand.
 12. Nu folosesc, am adaugat link mai sus doar ca s-a adaugat o linie in loc de link, uite poza cu proprietati la windows 10 x64: http://i.imgur.com/VVttvYX.png Edit: Poza cu Biosul la Advance: http://i.imgur.com/DbLczi8.jpg Am laptop Asus X550D.
 13. Salut PCTroubleshooting! Am o problema mai veche cu RAM-ul, inca de acum 2 ani, am ignora-o dar acum de cand mi-am pus Windows 10 am nevoie de ceva mai mult RAM, poza: http://i.imgur.com/VVttvYX.png. Am incercat sa setez memoria maxima in msconfig dar nu ramane setat, adica memorat, tot la fel arata dupa restart, iar in bios nu imi apare remapping, sau la fel ca la Biosul calculatoarelor care au procesor Intel (Puteti vedea si in Imagine, am AMD A8 5550M), sunt 3 optiuni la Advance ce nu au legatura cu memoria RAM, dupa denumire, voi incerca sa fac o poza. Windows 10 e cel de la Microsoft, toata versiunea fiindca am avut inainte de acesta windows 8.1 pro si i-am facut upgrade. Va rog mult sa ma ajutati, de 2 ani stau cu 3,21 GB Memorie RAM.
 14. Voi incerca varianta ta de pe linux, multumesc! Apropo de linux (XUbuntu 14.04 - tot linux e), am si acest sistem de operare instalat si ma lasa sa ma conectez la WiFi, doar pe Windows 8.1 Pro nu ma lasa. Edit: A functionat, am inlocuit un space cu o linie la nume :)), imagine: http://i.imgur.com/8WENito.png Da-ti va rog Topic Closed si multtumesc @Larry!!!
 15. Salut PCTroubleshooting.ro! Am o problema cam bizara cu wifi-ul. Am schimbat parola la router si dupa ce s-a dat restart automat la el nu ma mai pot conecta (Can't connect to this network!), imagine: http://i.imgur.com/gBb8NmB.png iar cand incerc la altii ma lasa, doar ca imi cere parola (era si normal), imagine: http://i.imgur.com/qDVGMrP.png. Ce nu inteleg de ce nu ma lasa la mine sa ma conectez si la altii ma lasa. Va rog mult sa ma ajutati, am laptop si nu vreau sa stau numai la birou cu el cu cablul de retea conectat, asa mai bine imi luam PC. Alte precizari: * Pe alt laptop din casa pe care am windows 7 ma lasa iar pe cel pe care am efectuat schimbarile nu ma lasa. * Am router: Huawei HG8247H - de la telekom
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.