Jump to content

patrik

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,285 profile views

patrik's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salutare, am facut un sistem de login si register si un sistem de profil, aveti idee cum fac de exemplu ca cineva sa acceseze profilul altcuiva. Adica daca eu scriu localhost/profiles/Patrik sa ma duca pe profilu meu, daca scriu localhost/profiles/Andrei sa ma duca pe a lui Andrei, etc sau de exemplu am si un sistem de Topicuri gen, dar altcumva, si gen daca scriu localhost/posts/1 sa ma duca pe prima postare, /2 pe a doua, etc.
 2. Topic Closed... Multumesc la toti, dar mai ales la gabi.
 3. Am facut, ai acolo un album, sus, iti arata poza cu nr 1,2,3,4,5 si tu dai pe 3 ai mainbord acolo
 4. http://imgur.com/9lp7Fg9&ZQz46hm&Mh4fHFC&WyctzyA&omFOlEq&LzxaAN4
 5. http://imgur.com/9lp7Fg9&ZQz46hm&Mh4fHFC&WyctzyA&omFOlEq&LzxaAN4, ti-am pus pe programul cpu-z pentru ca nu mai am memorie in pc ptr aida...te rog spune ce placa video si ce trb sa iau sa maresc rami
 6. Baa tu vinzi theg.ro? sau doar tema forumului?
 7. http://imgur.com/sQBHNkK&cuMZExyinformatiile pc-ului. ai o poza. http://imgur.com/sQBHNkK&cuMZExyuite o poza cu informatiile.
 8. print-ul.http://imgur.com/sQBHNkK&cuMZExyte rog zi ce trb..
 9. O sa ma interesez mai tarziu ptr ca sunt plecat, va dau +1 la amandoi ca sa nu va ceetati, daca ma ajuta matteo mai bine el primeste +2 iar lui godsohtherland i scot acel +1
 10. Gasesc doar system nu system models si acolo zice doar procesorul, o sa iti fac un print peste 2-3 ore maxim
 11. Nu poti sa alegi una asa aiurea?? Mie mi-a zis un prieten sa intreb asta ca el nu are net. Da auzi, o placa video este aia gen intel pentium core 2, ceva gen asta e denumirea unei placi? Asa se poate numi? Tu vreau doar sa imi zici de ce am nevoie sa imi maresc gm rami din 1 in 4, daca poti foarte detaliat, sa pot intelege ce trebuie sa iau
 12. Salut, am 1 gb ram si vr sa am 4 gb ram, ca sa pot instala fifa 15, am auzit ca trebuie cumparat ceva placa video ceva de genu ca sa fac 4 gb ram, ce trebuie sa cumpar, de preferat sa fie la media galaxy urgent.
 13. Salut, am 1 gb ram si vr sa am 4 gb ram, ca sa pot instala fifa 15, am auzit ca trebuie cumparat ceva placa video ceva de genu ca sa fac 4 gb ram, ce trebuie sa cumpar, de preferat sa fie la media galaxy urgent.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.