Jump to content

qAndy.

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,159 profile views

qAndy.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nu exista vreun program in care sa imi arate temperatura sursei?
 2. Eram gata sa imi cumpar una noua si un prieten mi-a spus sa o curat , am curatat-o cu el am desfacut sursa si coolerul si acum vad ca e pornit de apraope 4h sunt temperaturile obisnuite sau trebuie sa iau una noua (tin sa spun ca nu s-a mai incalzit dintr-un meci de lol am jucat chiar 4 si am mai jucat si cs)
 3. Driverul il folosesc pe cel de pe CD-ul original , bine inteles cu updateurile care mi-au fost notificate pe desktop , am incercat cu un driver beta si tot la fel imi apare alta rezolvare? Si dang3r te rog nu mai fa posturi de genul . una e sa stai cu xp si alta e cu 7 -_-
 4. Salutare ma intorc din nou cu o problema , despre coolerul de la sursa de 3-4 luni se aude mai tare si acum a ajuns sa se auda mai normal dar baga mai putin aer , in seara asta am facut un meci de lol si am observat ca miroase a incins in camera si cand am desfacut unitatea am pus mana pe metalul acela de la sursa si era calda nu foarte tare dar era si mirosea a incins , sursele se cumpara pe serii sau al ceva woltace sau pot monta orice sursa sau cum imi pot da seama ce este defect?r P.S nu am schimbat niciodata sursa la pc o detin din 2008 n;am avut probleme cu ia pana acum dar acum vad ca a inceput..
 5. Dezamagit nu va oferi nici un plus de performanta in gaming ? nu toti isi permit sa achizitioneze la fiecare 4-5 ani un pc nou .. In legatura cu performanta daca as inlocui placa video ar aduce o performanta si daca da unde pot gasi cele suportate ? goodsotherhand cand am schimbat ram-ul de la 512 la 2gb m-au explicat cei de la service cat supoarta -_-
 6. Salutare, la fiecare restart dupa ce stau 10-20 min pe browser, mi se face 1-2 secunde ecranul negru dupa imi apare eroarea aceasta cum as putea sa o rezolv? si ce ar insemna. Doar la win 7 imi da aceasta eroare! Display driver stopped responding and ahs recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 259.87 stopped responding and has successfully recovered.
 7. Eventual am gasit cateva procesoare la secound , exista vre-o modalitate prin care sa faci un test sau ceva sa imi dau seama daca mai are "puterea" sau "vitalitatea" necesara , ca daca iau unu "stresat" si nu rezolv nimic in 2-3 luni se arde ?
 8. http://www.msi.com/product/motherboard/K9VGMV.html#hero-specification Aceasta este
 9. Salutare as vrea si eu sa achizitionez un procesor mai nou pentru urmatorul PC: Ma puteti ajuta?
 10. Salut Detin un Huawei Y300-0100 seria mai veche, de anul trecut, cu procesor 1.0 gh/z am remarcat ca cele din prezent au 1.3 gh/z .. AM incercat sa dau actualizare sistem si spune ca nu gaseste actualizari , acum 3 zile un prieten a actualizat un AllView E2 Living in android 4.4 kitkat .. Am sa va pun si niste poze la Dispozitie: http://s8.postimg.org/9tbt7eel1/Screenshot_2015_04_28_21_12_56.png http://s1.postimg.org/su5xhmx5r/Screenshot_2015_04_28_21_12_11.png http://s14.postimg.org/ge317v55d/Screenshot_2015_04_28_21_13_25.png Cum ma Puteti Ajuta?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.