Jump to content

Ciprian Iulian

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,104 profile views

Ciprian Iulian's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Multumesc de link, dar sincer nu-mi dau seama cu ce ma poate ajuta ..?
 2. Da, se deconecteaza indiferent de ce fac. Am intrat pe link, dar am o alta problema. Nu am " Power management " http://prntscr.com/9h7lm4
 3. Am facut hotspot cu telefonul, si tot asa am patit. Se conecteaza pentru 10 minute, dupa care se face Limitat. Nu cred ca este din configuratia router-ului, pentru ca telefonul, PC-ul, si o tableta cu android, sunt conectate fara probleme.
 4. Dupa ce mi-am facut multi nervi cu windows 10 si wifi-ul limitat, m-am decis sa ma intorc la windows 8.1. Acum problema este si mai mare. Nici pe windows 8.1 nu-mi mai merge wifi-ul .. sta conectat 10-15 minute, dupa care devine " Limitat" , si isi revine doar dupa un restart. Stie cineva ce pot face .. ?
 5. Poate am gresit cand am zis cade, de fapt primesc mesajul de " Limitat " Tableta este Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H
 6. Salut, Am o tableta cu windodws 10, si o mare problema. Imi cade destul de des wifi-ul. Am incercat toate rezolvarile, dar fara rost. Sper sa ma puteti ajuta !
 7. La emag poti returna un produs in termen de 30 zile. De ce ai vrea un e-Book, cand pe piata sunt multe modele de tablete ... unele chiar bune ?!
 8. Avem nevoie de link catre site-ul tau, pentru a putea edita codul.
 9. Salutare! Multumesc de link-uri. Mai am o problema .. cum pot face ca un ID sa fie prima data verificat daca se gaseste in tabel-ul in care scriptu lucreaza (exemplu: "pages")? Iar daca ID-ul introdus nu exista sa afiseze un mesaj ?
 10. Salutare! Continutul dintr-o pagina php sau html, se poate inregistra in baza de date cu un ID unic ? De exemplu, la wordpress cand faci un nou articol acesta este inregistreaza automat in mysql cu un ID. Cum pot face acest lucru?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.