Jump to content

Radim Luca

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,325 profile views

Radim Luca's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nu exista asa linie in ipb_styles.css ...
 2. Salut,am o problemă cu avatarul de pe comunitatea mea : Când intru în profil la cineva îmi arata avatarul așa - http://imgur.com/WIBqMmr Pe când ar trebuie asa - http://imgur.com/uzXBLKb
 3. Salut, vreau ca la tema mea sa fie avatarele rotunzi pe prima pagina, doar cand arata cine cine postat ultimul post ( Imagine ) dar vreau ca in continuare ele sa fie normale in topic adica patrate(dreptunghice), nu asa - imagine . Am tema deflection modifcata de pe net si editata aproape complet de mine doar la avatarele acestea habar nu am ce sa fac, va rog ajutati-ma !
 4. Pret actualizat . 5 EURO sms .
 5. Nu are webhost, am backup la el de acum 5 luni ... Este inregistrat la mxhost . Valabil !
 6. Update ! Celui care va cumpara domeniul va primi cadou 2 teme IPB personalizate pentru aimers , si un backup IPB cu 200 membri & 5 k posturi ...
 7. Nu activez pe acesta comunitate ...
 8. Vand aimers.ro . Pret 6 e. SMS/Paypal/WebMoney sau bancar . Pentru informatii PM .
 9. Am o problema cu shoutbox, nu mi-l arata complet,este problema de la noua tema ca la cea veche arata totul bine : SS: http://i.imgur.com/xLAmbCF.png Cum rezolv si eu ?
 10. Dupa cum spune si titlul caut un fondator pentru o comunitate deschisa de 3 luni : O mica caracterizare : 340 membri 5 k posturi Most online 404 2 server zeroping (samp si cs 1.6) 1 server de war . Media vizitatorilor este peste 50/zi . Insa domeniul expira pe 01.06.2015, si nu am destule resurse financiar la momentul dat, si caut un coleg cu care sa pot duce comunitate sus, si sa ma ajute cu achitarea domeniului . Cine este interesat il astept cu un PM.
 11. Sa fim seriosi , trimiti massuri aiurea pe yahoo messenger si uite ce imi mai scrie acest copil obosit : http://i.imgur.com/NNntOQg.png Doar un muritor de foame . Nu recomand .
 12. Nu recomand . Tepar ordinar , da-ti un search pe google cu adresa de email si vedeti ce rezultate va apare ...
 13. Am adaugat codul in ipb_styles si la fel....
 14. Cine vrea aceste doua index-uri free astept PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.