Jump to content

Cristi4719

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cristi4719

 1. Salut PCT, am si eu o problema, vreau sa creez un email pentru website, dar imi da eroare, am incercat si cu alte username, dar nimic. O rezolvare va rog? Functioneaza doar cel default.. Mie imi trebuie pentru altceva, pentru adaugarea unui certificat SSL si trebuie sa confirm de pe acea adresa "webmaster"@site-ul meu (nu vreau sa-l public). Multumesc anticipat!
 2. Scuzati 2x post si titlul, nu merge sa dau edit. Am incurcat, vroiam sa scriu sidebar profil.
 3. Salut PCT, problema este urmatoarea. Cum pot adauga userinfopane sa fie prima in acea parte si dupa topic si celelalte hook-uri?
 4. Eu am cerut fix acea tema, n-am timp sa o fac. Cateva itnrebari: 1. Ce versiune IPB folosesti? 2. Ce versiune de ShoutBox folosesti?
 5. Partea de sus arata bine, ar trebui sa desparti partea de sub-categorii cu cea de posturi si avatar + utilizator. Ar mai trebui schimbate si iconitele, rest ok.
 6. Salut, imi poate oferi si mie tema celor de la https://www.csforce.ro/forum/ ? Stiu ca mai demult era pe net aceasi, dar nu o mai gasesc. Multumesc anticipat.
 7. Salut, am si eu nevoie de un ShoutBox pentru IPB 3.4.9 , am incercat cateva si nu functioneaza. Cand le pun pica forum iar in ACP imi arata niste erori ca lipsesc fisiere dar ele sunt bagate. De preferabil sa fie pe prima pagina.
 8. Cum spune si titlul, am si eu nevoie de un tutorial cum pot adauga acea bara jos de parteneri pentru IPB 4 !
 9. Cum ai rezolvat sa apara pe prima pagina? Sau ai rezolvat doar chestia aia "ca se deschide in pagina" ?
 10. Salut, am si eu nevoie de un logo.psd , pentru ca vreau mai multe, le modific eu. Sa fie ceva gen asa: BB Ala sa arate altfel, dar sa fie tot in cerc la inceput. Si BB.INDUNGI.RO & Slot adaugati cuvant la nimereala, vreau .psd . Multumesc anticipat.
 11. Rezolvat, prin reinstalarea platformei. Va recomand sa nu adaugati efecte la grade pentru IPB 4.
 12. Salut, am rezolvat, pot sa trec si la 3.4.9 . Multumesc pentru raspunsuri!
 13. As vrea sa cumpar IPB 3.4.7 Eu m-am uitat acolo la ei, si aveau numai IPB 4+ ..
 14. Salut PCT, stie cineva daca se mai poate cumpara licenta IPB 3.4.x ? Daca da, cat costa, si de unde. De curand am achizitionat IPB 4 si am niste probleme cu forum. Multumesc anticipat.
 15. Salut, de curand am facut up la IPB 4 , am aranjat forum, totul a mers perfect, pana ieri. Am facut ceva modificari, doar la adaugare categorii si schimbare iconite. Dupa am vrut sa adaug efect la grad-ul de Administrator, si l-am scos, pentru ca atunci cand dateai click pe el, pica forum. Dupa am inlocuit cum era, numai pica dar a rams o problema. Cand vreau sa vad un profil al unui Administrator, se vede pagina alba, absolut nimic. Dar acestui grad nu merge sa vad profil, restul merge. Ce am adaugat acum in loc de efect? Link forum: http://forum.enigmaplay.ro/ Link profil
 16. Am incercat si cu asta, uita-te in screen shoot.
 17. Multumesc, dar acum am urmatoarea problema. Am incercat si cu rufus, nu merge, da eroare la copiere. Am incercat si cu windows 7 download tool, nici cu ala nu a mers. Un ajutor va rog? http://imgur.com/7TwjHNY http://imgur.com/MveIawr EDIT: Am incercat si cu CMD si uitati: http://imgur.com/2MUwPD1
 18. UP, inca astept. Puteti sa faceti si alt model dar in cinema4d.
 19. Salut PCT, va rog sa-mi dati si mie un link de unde pot descarca windows 7 professional / sau alta versiune pe x86 (32bit). Multumesc anticipat!
 20. Am stat 2 ore, dar degeaba. Cand a fost sa instalez imi datea sa aleg limba si nu mai se intampla nimic. Nici procesu nu se deschidea.. Inca astept sa mi-l faca cineva va rog.. UP!
 21. Pentru ca eu am netul slab si abia se descarca... UP
 22. Helo! As vrea si eu sa-mi editeze si mie cineva un intro. Template: http://www.mediafire.com/download/0yor4mujfx1yjep/Sync+Intro+Template+by+-pixel.rar Aici este un tutorial, cred ca este bun: In loc de acel text sa scrie ILUSYON sau ilusyon Multumesc anticipat! Sper ca am postat unde trebuie -.-
 23. Am incercat si cu System restore dar fara efect. Pana la urma am schimbat windows. merci oricum.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.