Jump to content

Cristi4719

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4 Dubious

About Cristi4719

 • Rank
  Junior

Contact Methods

 • Website URL
  http://enigmaplay.ro/forum

Profile Information

 • OS
  Linux
 • Location
  Alexandria

Recent Profile Visitors

1,783 profile views
 1. Salut PCT, am si eu o problema, vreau sa creez un email pentru website, dar imi da eroare, am incercat si cu alte username, dar nimic. O rezolvare va rog? Functioneaza doar cel default.. Mie imi trebuie pentru altceva, pentru adaugarea unui certificat SSL si trebuie sa confirm de pe acea adresa "webmaster"@site-ul meu (nu vreau sa-l public). Multumesc anticipat!
 2. Scuzati 2x post si titlul, nu merge sa dau edit. Am incurcat, vroiam sa scriu sidebar profil.
 3. Salut PCT, problema este urmatoarea. Cum pot adauga userinfopane sa fie prima in acea parte si dupa topic si celelalte hook-uri?
 4. Eu am cerut fix acea tema, n-am timp sa o fac. Cateva itnrebari: 1. Ce versiune IPB folosesti? 2. Ce versiune de ShoutBox folosesti?
 5. Partea de sus arata bine, ar trebui sa desparti partea de sub-categorii cu cea de posturi si avatar + utilizator. Ar mai trebui schimbate si iconitele, rest ok.
 6. Salut, imi poate oferi si mie tema celor de la https://www.csforce.ro/forum/ ? Stiu ca mai demult era pe net aceasi, dar nu o mai gasesc. Multumesc anticipat.
 7. Salut, am si eu nevoie de un ShoutBox pentru IPB 3.4.9 , am incercat cateva si nu functioneaza. Cand le pun pica forum iar in ACP imi arata niste erori ca lipsesc fisiere dar ele sunt bagate. De preferabil sa fie pe prima pagina.
 8. Cum spune si titlul, am si eu nevoie de un tutorial cum pot adauga acea bara jos de parteneri pentru IPB 4 !
 9. Cum ai rezolvat sa apara pe prima pagina? Sau ai rezolvat doar chestia aia "ca se deschide in pagina" ?
 10. Salut, am si eu nevoie de un logo.psd , pentru ca vreau mai multe, le modific eu. Sa fie ceva gen asa: BB Ala sa arate altfel, dar sa fie tot in cerc la inceput. Si BB.INDUNGI.RO & Slot adaugati cuvant la nimereala, vreau .psd . Multumesc anticipat.
 11. Rezolvat, prin reinstalarea platformei. Va recomand sa nu adaugati efecte la grade pentru IPB 4.
 12. Salut, am rezolvat, pot sa trec si la 3.4.9 . Multumesc pentru raspunsuri!
 13. As vrea sa cumpar IPB 3.4.7 Eu m-am uitat acolo la ei, si aveau numai IPB 4+ ..
 14. Salut PCT, stie cineva daca se mai poate cumpara licenta IPB 3.4.x ? Daca da, cat costa, si de unde. De curand am achizitionat IPB 4 si am niste probleme cu forum. Multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.