Jump to content

OldMan

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by OldMan

  1. 38 minutes ago, OldMan said:

    o sa incerc si revin cu un raspuns, mersi

    Nu am reusit :))

    Pt primul tutorial am incercat debian 6 exact cum este specificat nu am reusit update-ul si nu imi gasea nici openvpn sa il instaleze , asa ca am reinstalat debian 9 am dat update upgrade install totul a functionat minunat pana cand am ajuns la partea de copiat fisiere unde se pare ca nu gasea anume fisiere care trebuiau sa fie in folderul instalat :) .

    Pt al2lea am incercat centos7 nu am reusit am intampinat anumite erori,

    O sa mai incerc si maine cu mai mult calm. Mersi pentru ajutor daca mai ai si alte tutoriale ar fi perfect sau si mai perfect avand in vedere ca tu ai reusit sa ii dai de cap poate ai timp si chef sa il faci si pentru mine :) .O seara faina

  2. 21 minutes ago, Sebastian C. said:

    Sincer, n-am înțeles nimic din ce ai scris mai sus, vrei să-ți faci un VPN dintr-un VPS de linux ?

    Da exact si nu reusesc sa ii dau de cap, am incercat mai multe tutoriale fara nici un succes.

  3. 5 hours ago, Alexandru C. said:

    HTTRACK iti descarca in pc toata interfata websiteului, impreuna cu toate imaginile de pe el. Pe langa asta, imaginile de pe un website se pot "fura" foarte usor, prin inspect element.

    inteleg chiar si restul fisierelor gen .js .css .php etc care mai sunt legate de tema respectiva si uploadate pe ftp ? 

  4. On 12/23/2017 at 10:29 PM, Alexandru C. said:

    Normal ca e plina de buguri daca a luat-o cu httrack XD

    acum te intreb na eu nu sunt hacher` ca voi cu dinastea, dar cu httrack asta poate sa iti ia si resursele din ftp ? Adica cum ar fi vreo 2 foldere cu imagini si alte fisiere, doar intreb na sa stiu si eu sa caut programu asta pe google.

     

  5. 3 hours ago, Skip The Dragon said:

    http://www.mediafire.com/file/hqjljq2j3lr0zcu/forum.zip

    Pentru toti saracii si aia care vor sa faca bani de pe teme luate cu httrack :P@Skits V /  @Oldman si restu care o ""vand", imi pare rau de voi

    Bai flocinel cel putin in cazul meu am cumparat tema de la celalat pulifrici. Poti sa il intrebi sau sa va luati de mana sa plecati in .... Tot una pt mine, daca beleai ochi mai sus este scris ca platit.o dar vorba ai nu belesti ochi belesti ....

    • Downvote 2
  6. Teme asta eu (gamingzone.ro) am cumparat-o de la JAh sau ceva de genul oricum nu este relevant.  sa dovedit a fi o tema de rahat si plina de buguri  cel putin ce am cumparat eu nustiu restul versiunilor, deja am pus-o pe net sa nu mai piarda si alti bani pentru porcaria asta de tema.

    Cat despre acest jah nu am nici un cuvant de lauda !

    Bafta cu proiectul, aspectul per / total mie unul imi place. 

    • Confused 1
    • Downvote 2
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.