Jump to content

SirAbsirt

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SirAbsirt

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Recomand, una dintre viitoarele comunități de durată din România. Design-ul impecabil și profesionalismul își pun amprenta.
 2. Nu am nimic cu cunoștințele tale în domeniul IT - IPB dar cred că ești puțin cam prea plin de tine. Te invit peste 1-2 ani la noi pe forum, o zi bună.
 3. Până la urmă nu sunt obligat să dau explicații, nu mai veniți cu comentarii lipsite de sens.Este o cerere de review. Vrei să lași o părere ești bine venit, nu vrei sari peste acest post.
 4. Legat de grade să nu rămâi prost: Aici poți vedea cu ce se ocupă un CEO și cu ce se ocupă un Administrator : http://darkvibe.ro/forum/index.php?/topic/63-responsabilitati-echipa/ Nu, nu e același lucru Global Moderatorul cu Super Moderatorul ( globalul are acces la tot forumul, iar super moderatorul se ocupă de 2 sau mai multe categorii ) Grapher este cel mai potrivit cuvânt pentru cei care crează avatare/semnături/logo-uri ș.a.m.d ( Cuvântul designer este prea mare, acesta însemnând că tu ai cunoștințe de cel puțin 50% în toate programele de editare ) Domnișoara este u
 5. Care de prea multe ori? A fost închisă o singură dată și nici atunci nu era 'închisă' pentru că eram pe alt domeniu.
 6. Salut băieți, Darkvibe România a revenit iar în domeniul gaming-ului sub conducerea fondatorului de odinioară Viber, și cu design-ul OLD SCHOOL oferit de webdesignerul nostru Filip Cristian. Aș dorii să știu ce părere aveți? Forum: http://darkvibe.ro/forum/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.