Jump to content

SirAbsirt

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SirAbsirt

 1. Recomand, una dintre viitoarele comunități de durată din România. Design-ul impecabil și profesionalismul își pun amprenta.
 2. Nu am nimic cu cunoștințele tale în domeniul IT - IPB dar cred că ești puțin cam prea plin de tine. Te invit peste 1-2 ani la noi pe forum, o zi bună.
 3. Până la urmă nu sunt obligat să dau explicații, nu mai veniți cu comentarii lipsite de sens.Este o cerere de review. Vrei să lași o părere ești bine venit, nu vrei sari peste acest post.
 4. Legat de grade să nu rămâi prost: Aici poți vedea cu ce se ocupă un CEO și cu ce se ocupă un Administrator : http://darkvibe.ro/forum/index.php?/topic/63-responsabilitati-echipa/ Nu, nu e același lucru Global Moderatorul cu Super Moderatorul ( globalul are acces la tot forumul, iar super moderatorul se ocupă de 2 sau mai multe categorii ) Grapher este cel mai potrivit cuvânt pentru cei care crează avatare/semnături/logo-uri ș.a.m.d ( Cuvântul designer este prea mare, acesta însemnând că tu ai cunoștințe de cel puțin 50% în toate programele de editare ) Domnișoara este u
 5. Care de prea multe ori? A fost închisă o singură dată și nici atunci nu era 'închisă' pentru că eram pe alt domeniu.
 6. Salut băieți, Darkvibe România a revenit iar în domeniul gaming-ului sub conducerea fondatorului de odinioară Viber, și cu design-ul OLD SCHOOL oferit de webdesignerul nostru Filip Cristian. Aș dorii să știu ce părere aveți? Forum: http://darkvibe.ro/forum/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.