Jump to content

Sonia

Members
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sonia last won the day on November 27 2016

Sonia had the most liked content!

About Sonia

 • Birthday January 15

Recent Profile Visitors

1,173 profile views

Sonia's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. rServer ofera servere gratuite de minecraft si cs1.6 . Pentru mai multe informatii accesati site-ul https://rserver.ro/index.html
 2. Buna tuturor . Detin un blog de ceva timp dar in ultima vreme, timpul nu mi-a mai permis sa scriu mai des . Totusi as vrea sa aflu cateva pareri despre el ,eventual cateva sugestii . https://www.dozadeblog.ro Multumesc.
 3. Nu nu pot sa imi dau seama care este problema de avatarul meu apare asa http://prntscr.com/k3qoo8 asta ar fi una din probleme... a doua e urmatoarea: am instalat https://webflake.sx/files/file/4141-42-enhanced-user-info-panel/ acest plugin problema ca nu imi modifica nimic .. pe alta tema apare ,pe asta de o am nu raman doar campurile care se vad in primul print... cum sa rezolv treaba asta?
 4. Sonia

  2 probleme

  Am rezolvat problema era din forums.css
 5. Sonia

  2 probleme

  din pacate textul a ramas la fel http://prntscr.com/k3pwp8
 6. Sonia

  2 probleme

  Cum pot sa aliniez textul asta mai spre dreapta http://prntscr.com/k3p95t si cum pun bara asta mai jos http://prntscr.com/k3p9qw ?
 7. incearca "admin" aia e parola default
 8. Buna tuturor. Am o problema cu avatarele pe xenforo si pana acum nu am gasit o solutie care sa nu implice instalarea de image magick. Avatarul acum, chiar daca incarc o animatie ,pe forum devine static ca o imagine normala...Stiti cumva vreo solutie ?
 9. Banca transilvania nu percepe comision de administrare al contului ,comisioanele sunt la retragere sau daca detii vreun serviciu(internet banking ,sms alert etc). Am intrebat la banca si mie asa mi s-a spus.
 10. Nu ti-l accepta ca nu ai bani pe el ,acum 2 zile am adaugat eu un card si a mers perfect tot de la transilvania il am, tot visa .
 11. Sonia

  Problema chat

  le-am verificat ...oricum nu am umblat deloc la el zilele astea nu am instalat nimic ... si m-am trezit ca nu merge chatul
 12. Sonia

  Problema chat

  am reinstalat de vreo 3 ori... am dat rebuild, recache chiar nu stiu ce sa ii mai fac ,observ ca pe default merge chatul ,pe tema mea nu dar ciudat e ca pana ieri a mers si deodata nu mai merge...
 13. Buna seara am aceasta problema la chat chatul apare dar nu il pot folosi, mesajele nu se trimit. De la ce vine problema asta si cum o pot repara? Multumesc.
 14. faci in subcategorie alt forum si o sa-ti apara asa cum vrei
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.