Jump to content

Yoghe

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yoghe

 1. Nu mai bine ai lăsa off-topic ştim cu toţii cât va ţine acest proiect al tău nu mai mult de 3 luni garantez eu, degeaba spui că alex plagiază când voi aveţi deja ips plagiat deci mai bine ai lăsa comentariile pe alte teme, eu din ce văd alexandru creează ceva nu ca voi btw ai forumul picat când scriu acest mesaj deci ai şi fani din câte văd, oricum vom trăi şi vom vedea ce va ajunge de el.
 2. Aveţi licenţă? Nu prea cred pentru că rulaţi IPS 4.1.9 degeaba deschizi forum dacă nu ai licenţă părerea mea dai dovadă de neseriozitate ca alte comunităţi nu dau nume.
 3. Unde vezi tu chestii furate din tema voastră sau categorii modele şi ce culori hai că eşti pedală rău dacă ai venit să comentezi aiurea du-te pe evict cu amicii tăi t3d.
 4. Să faci şi tu bani măcar din teme furate ştii ce zic?
 5. Hei play-arena v2.0 cf tot cu copiatul cum spui tu.
 6. Ce am copiat? Mai exact ultima comunitate unde am fost am făcut totul cât se poate de original dar na fiecare cu părerea lui iar o dăm în off-topic.
 7. Îţi sună cunoscut? Până şi topicurile le copii bravo bă mare dizlaic.
 8. Tema este una default după părerea mea doar că mai urâtă :).
 9. Nu mai bine îţi ştergi tu system32 zic şi eu ca să nu mai distribui prostia pe alte site-uri, este strict părerea ta înţelegi? Când vom fi destul de cunoscuţi fi sigur că vom achiziţiona licenţa dar până atunci îţi poţi plânge aici cât vrei.
 10. Unde ne-am lăudat, in fine este strict părerea ta noi vom achiziţiona licenţă la suma de 1000 utilizatori dacă vrei să înţelegi şi area-games nu avea licenţă şi multe altele deci nu înseamnă dacă nu are licenţă nu este şi bună.
 11. Ai fost banat pentru reclamă iar pentru acele 2 topicuri care le-ai făcut ai încălcat regulamentul şi ai primit 2 warn-uri modelele ţi-au fost mutate dacă ai vre-o nelămurire te aştept pe discord, mulţumesc de părerea ta. Iar faza cu @Filip Cristian îl pupi în fund să te primească înapoi pe evict?
 12. Hai că te lauzi şi tu, deja am plătit webhost-ul stai tu calm că avem de unde să plătim mai bine ţi-ai vedea tu strict de forumul tău mă refer pe partea financiară, mă rog tu te ocupi acolo doar de design. Dacă nu dispare te laşi tu de comunităţi? Dacă nu este vorba doar de gradient atunci ce este? Ce te mănâncă aşa tare nu te înţeleg.
 13. Mulţumim. Mă omule tu ai folosit un gradient noi altul care este problema? Dacă tu foloseşti o culoare nu mai are voie să o folosească nimeni? Gradient-ul nostru este diferit faţă de al tău dar dacă asta crezi poţi face cât hate vrei la adresa lui sixty atâta timp cât el lucrează şi ne place ce face degeaba ne spui că e shit etc.
 14. Voi vorbi cu echipa şi vom decide dacă vom schimba sau îl vom elimina, mulţumim de părere.
 15. Mulţumim. În primul rând mai bine cu gradient decât alţii full red dacă ştii ideea şi vom modifica pe viitor userinfopane. Cercul poate va fi modificat nu ştim sigur, forumul nu a fost deschis de mine eu doar sunt pentru suport. Băiatul care l-a deschis are 27 de ani şi a spus că ar dori să o ţină cât mai mult, este fost fondator EGAMING care şi acum stă pe picioare după 10 ani deci eu zic că e în stare să o ţină.
 16. Salut utilizatori ai PCT m-am gândit ce părerea aţi avea dacă v-aş prezenta ELITEGAMES - România. Să trecem direct la subiect. Forumul a fost deschis recent prima dată a avut domeniu pe viaţă apoi a fost returnat şi s-a înregistrat pe un an dar dorim să îl înregistrăm pe viaţă dorim să achiziţionăm şi licenţă Invision Power Board la 1000 utilizatori vrem de asemenea să trecem la versiunea Invision Power Board 4.2.2. Ne-am propus în viitor să deschidem mai multe servere de Counter Strike: Global Offensive dar şi de Counter Strike 1.6 şi să le boostăm pentru a asigura un număr constant de jucători. Avem şi un concurs în desfăşurare în care puteţi câştiga un server plătit de noi cu condiţia să îl ţineţi în comunitatea noastră - https://forum.elitegames.ro/concurs Suntem un forum simplu, fără prea multe vorbe vă întrebăm părerea voastră fie ea răutăcioasă sau bună. Cu stimă echipa ELITEGAMES România.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.