Jump to content

Am!raL

Members
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Am!raL's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Inttel eSports CyberCafe este de astazi afiliata PGL. Va asteptam! http://inttel.ro/site/info.php
 2. Azi 22.02.2008 isi deschide usa publicului larg Inttel'S eSports CyberCafe, una dintre cele mai bune sali de eSports din tara. Va asteptam! Pentru mai multe detalii accesati www.inttel.ro ! Site-ul este inca in construtie, urmand a i se adauga forum in scurt timp. Sugestiile si sfaturile voastre in vederea inbunatatirii serviciilor vor fi binevenite. Inttel's ESports Cyber Cafe beneficiaza de 25 sisteme. Configuratia PC-urilor este: - AMD X2 64 4000+ dual Core AM2 - 2GB DDR2 800 - NVidia Gforce 8600GT 512 MB, 256 Bits - HDD 160 GB Sata - Monitor LG LCD 19" 2ms Sala este afiliata PGL. LOCATIE : - Sala se afla in Bucuresti pe bulevardul Bd. Pache Protopopescu Nr. 21 , langa restaurantul "Putin din Tot". La prima statie cu 311 de la PRO TV.
 3. Am tras si fibra oprica mai trebuie doar sudata Sambata vor merge moca la sala 18 oameni inviati de mine (jucatori de pe serverul meu ) , momentan nu sa hotarat cat va fi ora oricum 3 sau 4 ron
 4. POZE NOI Poze Noi facute cu aparat (nu telefon) Savurati
 5. Ms pentru felicitari invitatia este in primul meu post
 6. BGS suna bine cine vine sa joace linistit bine , cine nu primesc un shut in fund si zboara in Opal .. nush daca am mentionat sala noastra va fi langa sala Opal ..
 7. Update 08.01.2008 Si am venit in forta cu noi poze ; Ocamera e gata aranjata mai trebuiesc scaunele si de instalat jocurile licentiate Camera a doua si cu baru sunt 85% pe terminate O sa va tinem la curent cu cat mai multe detalii, acum savurati pozele Pozele au fost facute tot cu telefonu in realitate arata mult mai bine Va fi paza 24/24
 8. Inttel Connect are placerea sa anunte deschiderea unei sali pe care ne place sa o numim Inttel's ESports Cyber Cafe !!! Sala beneficiaza de 25 de sisteme asezate in 5 linii de cate 5. Configuratia este: - AMD X2 64 4000+ dual Core AM2 - 2GB DDR2 800 - NVidia Gforce 8600GT 512 MB, 256 Bits - HDD 160 GB Sata - Mouse Logitech MX400 Laser - Monitor LG LCD 19" 2ms Ca locatie deocamdata nu va spun decat ca este intr-o zona centrala. La deschiderea oficiala o sa aflati si adresa exacta, probabil in jur de 10 ianuarie 2008 Scopul salii este sprijinirea sporturilor electronice gen: Counter Strike, Warcraft 3 (Dota), Fifa, WoW, iar activitatea principala va consta in organiarea de Lan-uri cu premii. Va astept! (deocamdata cu pareri) . Pozele de mai jos sunt facute cu telefonul, mai bine de atat.. Niste unitati care asteptau sa fie instalate windowsurile si driverele licentiate Aici se pot observa Monitoarele LCD uri cu tastaturile lor Logitech . BigBoss montand un sistem mai degraba il prindea in soricei . Placa video mai din "profil" care are 512 (256bits) WoW Aici se pot observa pe cutii despre ce este vorba . Mousurile Logitech asteptandu-va cu nerabdare . Sa va spun drept mousurile sunt fine si placute la atingere merge ca uns are si 2 butoate pe partea stanga a mousului . Pachete Pachete cu monitoarele LCD de la LG de 19' EE acu e acu acesta este baru din fata unde sta OP u tin sa va anunt ca nu se servesc bauturi "alcholice" . Aici e baru din spate unde vii tu sa cumperi ceva sau sa-ti iei ore . Vreau sa zic ca doar capu ti se vede am fost langa el doar ochii mi se vedeau peste loale Asta este camera a doua ma rog nu e pozata toata camera dar e pe jumatate . Eu instaland windowsuri ) Sa nu credeti ca beneficiati de 2 monitoare ci de unu singur Poza facuta la monitor ruland 3D Mark Studios eh ce sa mai no comment Asteptam parerile voastre si o sa updatam cat putem de mult sa va tinem la curent cu ce-a mai buna sala din Bucuresti ^^ Sper sa ne vedem acolo si sa facem un meci .
 9. am inteles ... Tavicu si Gaby fratilor ce ati vrea sa mai facem pentru a scapa de adminii astia incompetenti , inculti , prosti , suferinte , pustani de 12 ani ... Noi jucatorii care mai vizitam forumul am adus poze , demouri kkturi ... Acum este randul vostru frate sa ii indepartati !
 10. Aha ... man eu nu vreau nici o marire doar ti-am dat un sfat pentru ca nici unul nu este mai sanatos ca celalalt ...
 11. nu trebuie sa stea non stop pe server eu cred ca mai bine s-ar sterge toate adminele gaby si tavicu ar trebui sa mai ia cel putin 1 om alaturi de ei (owner) apoi sa dea admine doar celor care merita cine greseste sa primeasca avertisment iar la urmatoarea abatere sa fie scazut in grad eu pe serverul meu nu am avut probleme cu adminii ! trebuie doar sa nu fii prieten cu nimeni pe srv !
 12. si eu am Nod32 dar eu nu prea fac download , este bun pentru ca ocupa resurse putine ...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.