Jump to content

marele

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

marele's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ok.Scz Tavi daca te bat prea mult la cap.De-acum incolo o sa dau edit scz daca am postat de prea multe ori.
 2. Tavi pls primesc si eu un slot ca nu mai am chef sa stau la rand pana se elibereaza un loc. ^^^^^
 3. Am ip fix.Scz de intarziere.
 4. Sal.Sunt andreinho de pe srv wtk si joc de vreo 5,6 luni pe srv.Mai nou joc cu nick-ul MeGaN.As dori si eu un slot.De multe ori cand vreau sa intru pe srv este full.Ms mult!
 5. )nici eu nu am carnet dar am condus la tara cu vreo 40km/h:)))cand am pus niste frane:)) din greseala:)))))
 6. marele

  Slot

  Sunt andreinho de pe srv si as vrea si eu un slot pls.Joc de vreo 5 luni pe srv,in fiecare zi.pls tavicu da-mi si mie un slot ca de multe ori cand vreau sa intru pe srv e full si tot tre sa astept.... IP:86.104.45.56
 7. Ms gaby pt.recomandare.Ma mai gandesc daca sa-l pun pe host.
 8. Da.Ma refer la hosting pt.server.Sa-mi tina srv deschis non-stop:D;)
 9. Pei ma rad-de-voi.Eu am srv pe windows si imi apare la favorites.Srv n-am timp sa-ti fac dar poti intra pe srv meu sa te convingi si iti garantez 100% ca e pe windows.Daca vrei sa-ti dau adresa la srv meu vb.pe privat ca sa nu fac reclama.
 10. Mi-am pus pluginu acela,dar mi-am dat seama ca mai imi trebuie vreo 256MB rami ca sa nu mai fie lag.La programu care tine srv deschis cu calc.inchis mi-am dat seama ca nu exista.Dar am vazut pe multe forumuri ca vorbeau despre acel program.MS oricum. Edit:Stiti si voi vreo firma de hosting destul de buna???
 11. Scz!! nu am stiut.Dar cine stie raspunsu la intrebarile mele?
 12. Am incercat sa-mi fac si eu logo cu hlTag converter si nu mi-a reusit.nu am gasit poza. Edit:am rezolvat.ms mult:D
 13. Pana la urma ma ajutat cineva si a aparut srv la favorites si am bagat si amxmod.E super acum. Am bagat srv si pe internet ca sa intre multa lume.Lume e destula cam mereu e srv full dar de multe ori srv-ul are si lag.Cum sa scap de el??? pls help:( Am observat ca srv mari gen evolva au un plugin care le da kick jucatorilor de depasesc lagu de 150.de unde fac rost de el? Am vazut pe mai multe forumuri si am auzit de la mai multi jucatori de cs,ca ar exista un program care sa tina srv deschis cand ai calculatoru inchis.E adevarat?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.