Jump to content

darkston3e

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

darkston3e's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Jocuri gen Metin2 nu exista, de obicei orice MMORPG este bazat pe o poveste diferita si nici macar 1 % din grafica nu se aseamana unul cu celalat din motive legale ( Copyright ). Daca mai ai rabdare 9 luni va iesi Metin3 care va fi un joc revolutionar pe piata MMORPG, cu grafica ce lasa de dorit si gameplay fantastic... [GA]Miaunet a anuntat intr-un comunicat de presa zilele trecute ca va fi lansat in aproximativ 9 luni de zile si ca va fi 100 % modificat comparativ cu cel actual. Tin sa mentionez ca firma de care va fi creat nu mai este GameForge, este o firma "fantoma" recent aparuta in lumea "Game developing". Toate cele bune, C.
 2. D***** m*** de joc ))) m-am enervat de parca as avea 5 ani ) Am ajuns la nivelul 8 dupa care nu pot trece efectiv Bafta tuturor Cu bine, C.
 3. Problemele de genul sunt provocate din cauza placii video sau a procesorului din cauza unui overflow. Ca sa scapi de aceasta problema trebuie sa iti duci calculatorul la o revizie ... Ori, poti incerca sa descarci ultimele update-uri ale placii video si sa testezi dupa. Metin2 de obicei cauzeaza anumite probleme care se legata de anumite softuri instalate in calculatorul tau. Daca problema persista, este clar de la placa video. Restartarea este provocata de e eroare denumita "Blue screen", iar aceste erori pot proveni din cauza: - Placi video - Procesorului - Random Memory ( RAM ) Cu bine, C.
 4. Salut, Momentan, nu exista nici un serviciu sa iti filtreze emailul anti-spam. Motiv ? - Hackerii folosesc SMTP-uri si POP3-uri oficiale ale anumite companii reale.. - Daca yahoo, gmail, aol, msn etc. ar bloca toate serviciile de SMTP - POP3, imaginati-va atunci ce sar intampla... nimeni cu un cont la @yahoo.com, @gmail.com, @hotmail.com, @aol.com nu ar mai putea primi nici un fel de email din partea unui domeniu privat/public gen test.com, yourdomain.com etc. Asadar, din pacate, niciodata nu se vor opri spamurile Cu bine, C.
 5. Salut, Antenele wireless omnidirectionale se pot connecta si la wireless si la calculator, in cazul tau cel mai bine e sa o conectezi la rooter. O antena omnidirectionala de 14 dB costa cam in jur de 150 RON ( 1 milion jumatate vechi ). Poti achizitiona una de aici: http://www.antenewireless.ro/564.r.html sau poti cauta pe google nu shop online de unde iti poti cumpara. Cu bine, C.
 6. O introducere a comenzilor de cautare Ştiaţi că puteţi căuta pe Google pentru pagini web care au fost publicate într-un anumit interval de timp? Ştiaţi că de multe ori e mai bine să folosiţi Yahoo pentru a lucra la link-urile dvs. înapoi, după ce puteţi exclude link-uri interne? În Yahoo este posibil pentru a restricţiona căutarea la paginile care au meta tag-uri sau care sunt în Marea Mediterană (coasta, o presupune, mai degrabă decât la mare). Pe site-ul de căutare Live puteţi căuta pagini care conţin si RSS. Comenzile de căutare * de start, initiale prezinta comenzile rezumat căutarii pentru: Google, Yahoo şi Live Search. Restul site-urilor au o privire mai profundă, la nuanţele de comenzi de căutare comune şi sapă o parte din comenzile mai obscure a motorului de cautare. Lista de comenzi pentru cautari speciale: cache: Arată instantaneu în cache a unei pagini link: Lista de pagini care link către o pagină related: Listeaza pagini care Google crede ca are legatura una cu cealalta info: Găsiţi un URL specifice în baza de date de căutare define: Gaseste definitia cuvantului cautate de dvs. stocks: Arată informaţii bursiere americane pentru un anumit simbol site: Restrictioneaza cautarea catre un singur site allintitle: Restricţionarea o căutare, astfel încât toate cuvintele cheie trebuie să apară în titlu intitle: Restricţionarea o căutare, astfel încât unele cuvinte cheie trebuie să apară în titlu allintext: Restricţionarea o căutare, astfel încât toate cuvintele cheie trebuie să apară în corpul textului allinurl: Restricţionarea o căutare, astfel încât toate cuvintele cheie trebuie să apară în adresa paginii inurl: Restricţionarea o căutare, astfel că unele cuvinte cheie trebuie să apară în adresa paginii OR Listeaza pagini care au cel putin 1 cuvant cheie cautat de dumneavoastra + Insistă asupra faptului că motorul de căutare include un anumit cuvânt cheie în rezultatele de căutare - Insistă asupra faptului că motorul de căutare omite paginile care se potrivesc cu un anumit cuvânt cheie în rezultatele de căutare ~ Consolidarea o căutare pentru a include sinonime pentru un anumit cuvânt cheie * Includeţi un meci metacaracter în rezultatele dvs. de căutare [#]...[#] Cautati o serie de numere cu un cuvânt cheie daterange: Restricţionarea o căutare pentru orice interval de timp "" Restricţionarea o căutare, astfel încât cuvintele cheie trebuie să apară consecutiv într-o frază date: Restricţionarea o căutare la un interval de timp recent safesearch: Restricţionarea o căutare pentru exclude conţinutul pentru adulţi- filetype: Restricţionarea unei căutări la un anumit tip de fişier Folositi comenzile intr-un scop bun, nu pentru "hacking". C.
 7. Incearca sa cauti radmin viewer 2.3.0 ! Aceasta versiune continea un exploit care iti permitea conectarea prin acel exploit pe care il cauti tu. Dar, metionez ca acest exploit a fost reparat de mult, cu toate ca anumite vulnerabilitati inca mai sunt valabile Cu bine, C.
 8. Salut, Nu va sugerez "inca" sa folositi IE 9, pentru ca inca se afla in "Beta mode" si nu este cu siguranta safe. Trebuie sa mai asteptam un timp sa lasam hackerii sa ii testeze securitatea, sa vedem daca se va gasi vre-un exploit ( cu toate ca deja s-au gasit ). Windows Internet Explorer a fost intotdeauna cel mai vulnerabil la overflow si va fi in permanenta vulnerabil la 'popup viruses' precum Spyware. Cel mai bun internet explorer va ramane Mozilla Firefox care este folosit ca standalone application si nu necesita altfel de protectii decat cea personala. Cu bine, C.
 9. Salut, Daca pc-ul tau dadea semne gen: "Task manager has been desabled by your administrator" inseamna ca ai avut un Trojan.Gen, si din pacate nu se scapa asa usor de el. Chiar daca pe moment nu mai ai probleme, iti sugerez sa descarci Symantec Antivirus ( Creat de Norton Software ), sa ii faci update si sa dai un full scan. Symantec Antivirus a fost, este si va fi cel mai bun antivirus urmat de Karspersky. Virisul Trojan.Gen actioneaza ca si un keylogger si nu este usor de scapat de el. Toate cele bune, C.
 10. Sau, eventual poti folosi vechiul Sygate Firewall care blocheaza orice gen de transfer neautorizat de fisiere si nu numai. Il poti descarca de aici: http://www.softpedia.com/progDownload/Sygate-Personal-Firewall-Free-Download-6525.html Toate cele bune, C.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.