+lolek Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 As vrea sa aflu si eu un program in care pot pune cenzuera de exemplu .. am facut o pzoa cu o masina , dar trebuie sa pun cenzuura la nr .. sau cu orice pls I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Al3xXys Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 poti sa faci asta si cu paint ! kt despre acest progr nu stiu Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 lolek numai posta aiurea frate daca vrei sa cenzurezi ceva intra in paint si da cu negru sau un orice alt program de editat poze nu exista program special pt a cenzura
+Al3xXys Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 nop , imi pare rau k te contrazic prietene dar chiar exista un progr special facut pt a cenzura folosit deseori de ktre programe TV acum chiar nu mai stiu cum se numeste Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 ce spui u acolo despre programele tv ei pun acele patratele l editarea filmului inainte sa il da p post , iar l imagini s foloseste photoshop sau alte programe... Deci lolek numai cauta pt ca nu sa facut un program special pt a cenzura incerca si u sa editezi cu photoshopul sau cu un program de editat filme
+lolek Posted June 5, 2007 Author Report Posted June 5, 2007 am vazut eu sigur sigur k poti face cu Photo Shop dar eu nu am treaba cu el .. suntem paralelei LoLeK | | PhotoShop Intelegi .. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
aligaby Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Deschizi foto cu photoshop/corel/gimp/etc si alegi efectul Blur -> pixelat Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
+lolek Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 acuma am problema PhotoShop A expirat photoshop alt program nusti ?/:) pls I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Al3xXys Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 sunt multe programee ... dreamweaveru , ulead cool 3D , picasa dar eu cred ca tot mai bun e photoshop ; incearca sa il mai iei odata sau alta versiune Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
boboS Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Pentru a se cenzura o poza s-a ajuns pana la Dreamweaver ... INCREDIBIL, de 3DSMax nu ati zis nimic, sau C++ poate facem un program de cenzurat Daca dai in paint cu negru pe acolo ca are ? As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+St3aLth-CS Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 dreamwaveru e de facut site-uri . LOLEK CAUTA SI U P NET UN CD KEY da ai grija ca multe contin virusi .
+Al3xXys Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 bai fratilor .. bobos citeste si tu tot mai intai ... si el a spus "ca ia expirat photoshopu" doamne iam dat doar niste programe de facut poze misto off topic (sry) Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
boboS Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 bai fratilor .. bobos citeste si tu tot mai intai ... si el a spus "ca ia expirat photoshopu" doamne iam dat doar niste programe de facut poze misto off topic (sry) ← Si dreamweaver e de facut poze misto ? Cred ca tu nu ai citit despre ce e vorba in topic. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 ma eu stiu ca cu dreamweaveru poti sa pui o poza si sa pui numele pe ea ( cam asa ceva , exact ca la siteuri) am dat doar niste exemple doamne ! Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+lolek Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Pentru a se cenzura o poza s-a ajuns pana la Dreamweaver ... INCREDIBIL, de 3DSMax nu ati zis nimic, sau C++ poate facem un program de cenzurat Daca dai in paint cu negru pe acolo ca are ? ← boboS , daca as intra in Paint -> Spary Si dupaia cu Negru nu ar mai fi nimic in poza aia .. strica tot-ul Am folosit BUTONUL Edit Scuzatzi I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 ma eu stiu ca cu dreamweaveru poti sa pui o poza si sa pui numele pe ea ( cam asa ceva , exact ca la siteuri) am dat doar niste exemple doamne ! ← nu e adevarat, dreamweaver este total de facut site-uri. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+St3aLth-CS Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 lolek tu iti citesti mesajele inainte sa le postez , nu inteleg c ai vrut sa zici cu : "bobos.." Tu ce vrei ma sa cenzurezi un nr. de la masina dai si u cu ALB ca asa e placuta aia . Iar daca e alta culoare dai cu unelta PICK COLOR si dupa dai pe scris si daca vrei sa cenzurezi o faţa fa-ti photoshopul si dai cu blur
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now