Jump to content

Recommended Posts

Posted

As vrea sa aflu si eu un program in care pot pune cenzuera

de exemplu .. am facut o pzoa cu o masina , dar trebuie sa pun cenzuura la nr ..

sau cu orice pls :|

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

poti sa faci asta si cu paint ! kt despre acest progr nu stiu :-h

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

nop , imi pare rau k te contrazic prietene dar chiar exista un progr special facut pt a cenzura folosit deseori de ktre programe TV acum chiar nu mai stiu cum se numeste

Posted

ce spui u acolo despre programele tv ei pun acele patratele l editarea filmului inainte sa il da p post , iar l imagini s foloseste photoshop sau alte programe...

Deci lolek numai cauta pt ca nu sa facut un program special pt a cenzura incerca si u sa editezi cu photoshopul sau cu un program de editat filme :D

Posted

am vazut eu sigur sigur k poti face cu Photo Shop dar eu nu am treaba cu el .. suntem paralelei

LoLeK | | PhotoShop

Intelegi .. :)

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

acuma am problema PhotoShop ;)):))

A expirat photoshop

alt program nusti ?/:) :) pls

dsdsa.png

Posted

sunt multe programee ... dreamweaveru , ulead cool 3D , picasa dar eu cred ca tot mai bun e photoshop ; incearca sa il mai iei odata sau alta versiune

Posted

Pentru a se cenzura o poza s-a ajuns pana la Dreamweaver ... INCREDIBIL, de 3DSMax nu ati zis nimic, sau C++ poate facem un program de cenzurat :bag:

Daca dai in paint cu negru pe acolo ca are ?

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

bai fratilor .. bobos citeste si tu tot mai intai ... si el a spus "ca ia expirat photoshopu" doamne iam dat doar niste programe de facut poze misto off topic (sry)

Posted

bai fratilor .. bobos citeste si tu tot mai intai ... si el a spus "ca ia expirat photoshopu" doamne iam dat doar niste programe de facut poze misto off topic (sry)

Si dreamweaver e de facut poze misto ? Cred ca tu nu ai citit despre ce e vorba in topic.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

ma eu stiu ca cu dreamweaveru poti sa pui o poza si sa pui numele pe ea ( cam asa ceva , exact ca la siteuri) am dat doar niste exemple doamne !

Posted

Pentru a se cenzura o poza s-a ajuns pana la Dreamweaver ... INCREDIBIL, de 3DSMax nu ati zis nimic, sau C++ poate facem un program de cenzurat :bag:

Daca dai in paint cu negru pe acolo ca are ?

boboS , daca as intra in Paint -> Spary Si dupaia cu Negru nu ar mai fi nimic in poza aia .. strica tot-ul :-??

Am folosit BUTONUL Edit Scuzatzi

dsdsa.png

Posted

lolek tu iti citesti mesajele inainte sa le postez , nu inteleg c ai vrut sa zici cu : "bobos.."

Tu ce vrei ma sa cenzurezi un nr. de la masina dai si u cu ALB ca asa e placuta aia .

Iar daca e alta culoare dai cu unelta PICK COLOR si dupa dai pe scris

si daca vrei sa cenzurezi o faţa :)) fa-ti photoshopul si dai cu blur :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.