Jump to content

Monitoare Si Laptop-Uri Second Hand - Diablos Computer


gaby

Recommended Posts

Odata cu aparitia crizei atat pe plan national cat si internetional, puterea de cumparare a scazut ingrijorator astfel fiind destul de problematica achizitionarea unul calculator.

Tendita oamenilor de pretutindeni este de a se reprofila pe magazinele online si nu numai, ce ofera aparatura second hand. Daca analizam mai aprofundat subiectul se observa clar ca piata calculatoarelor din Romania a inregistrat o scadere dramatica de peste 50% din volum. Daca in 2008 ne mandream cu peste 1 milion de unitati vandute, anul trecut au fost inregistrate doar 500.000. Avand in vedere criza ce inainteaza cu pasi repezi, si care nu da niciun semn sa se opreasca este de asteptat ca anul acesta (in 2011) cifra vanzarilor sa fie si mai mica.

Acestea fiind spuse pot spune ca aceasta tendinta nu este gresita, evidentul avantaj fiind pretul semnificativ redus al produsului. De exemplu, cu siguranta este mai convenabil sa achzitionati un laptop second hand incepand cu 649,00 lei, si sa primiti si garantie intre 12 si 36 de luni pentru el. Pentru achizitionarea de laptopuri second hand recomand si: www.laptopurisecond-hand.ro

Dvs. cum primiti aceasta idee ? Preferati sa asteptati pana in momentul in care detineti fondurile necesare pentru achizitionarea produsului nou nout, sau va multumiti cu acelai produs achizitionat la mana a doua de la un distribuitor second hand de incredere ?

Despre mine pot spune ca in momentul de fata nu prea am cine stie ce lucruri pe lista de achizitionare, insa pe aceasta lista se afla printre primele locuri un monitor LCD de 19" pentru un calculator mai vechi, monitor ce l-am gasit si pe Diablos Computer in categoria: http://www.diabloscomputer.ro/monitoare-lcd-second-hand

Voi incheia acest articol prezentand oferta disponibila momentan pe Diablos-Computer si anume: clientii care cumpara un sistem complet primesc o licenta Windows XP Profesional la doar 150 lei.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.