+GodsOtherHand Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Am folosit kaspersky PURE si pot spune ca sunt dezamagit.. Calculatorul se comporta greoi. Folosesc youtube + messenger si procesorul (amd x2 5400+) imi sta la peste 50%. Si dezinstaland kaspersky, facand acelasi lucru, se joaca in jurul valorii de 10%. Ce antivirus folosesti? Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Intr-adevar asta este cel mai mare minus al lui Kaspersky. Eu, probabil stii deja , folosesc Kaspersky Internet Security 2011, dar ti-as recomanda sa incerci G-Data: http://www.gdatasoftware.com (au si Internet Security). Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted January 14, 2011 Author Report Share Posted January 14, 2011 Ei se lauda ca cea mai tare parte a lor e cerinta mica de resurse. Dar ai folosit acel antivirus? Sunt doar curios daca isi face treaba (deobicei..cu cat e mai putin solicitant asupra sistemului, cu atat e mai slab..). App gaby, mi-ai putea spune ce procesor ai si pe la ce valoare se situeaza cand folosesti messu+un browser de web ? Sincer daca ma gandesc mai bine, ceva e in neregula. Inainte aveam un AMD athlon 2800+ si, cu karspersky, nu observam aceasi ingreunare a sistemului care o vad acum cu un procesor de 5400+ Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Pe un AMD Turion Dual Core la 2.4 GHZ, CPU Usage atunci cand am deschis Internet Explorer-ul (cu diverse site-uri) + Messenger, variaza intre 4-6 maxim 10 % daca le si utilizez si nu sunt IDLE. Pe un Intel Dual Core la 2.5 GHZ, in aceleasi conditii cam tot asa... In legatura cu G-Data nu l-am folosit inca, dar stiu ca era pe primul loc in topurile celor mai buni antivirusi in 2010. O scanare completa a calculatorului ai efectuat ? Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted January 15, 2011 Author Report Share Posted January 15, 2011 nu am efectuat pentru ca era un clean install, si nu am vazut vreun motiv sa fac asa ceva. Si at dc la mine, cu un procesor comparabil cu al tau, imi da asa de mult usage la aceleasi aplicatii? Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Hmm, recomand totusi sa efectuezi si o scanare completa a calculatorului. Cata memorie RAM ai ? La un ctrl+alt+delete (Task Manager) la ce anume iti arata ca foloseste procesorul, avp.exe (antivirusul) ? Poate mai ai si alte aplicatii ce ruleaza fara acordul tau... Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 2GB. Hmm, o sa reinstalez Kaspersky zilele astea si o sa vad daca o scanare ajuta si o sa revin cu un reply ) Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts