Jump to content

Salvari Need For Speed Hot Pursuit 2010 - 50% Si 100% Game Complete

Recommended Posts

Posted

Am reusit in sfarsit sa termin si eu Need For Speed Hot Pursuit 2010, un joc care a facut ceva valva in momentul aparitiei sale. Dupa cum vedeti in titlu am scris 50% si 100% game complete. Mie, placandu-mi mai mult sa fac/castig cursele ilegale si mai putin sa-i prind/arestez pe participanti am terminat toate cursele de racer, cele in care joc rolul de politist nefiind in totalitate completate, astfel incat am completat jocul in proportie de 50%. Toate masinile si circuitele fiind insa descoperite.

nfscomplete.png

Download Need For speed hot pursuit 2010 - 50% (Salvarile pot fi descarcate de aici): :link:

nfsdetails.png

Totusi, inca nu am precizat nimic de procentajul 100% prezent in titlu. Ei bine, voi pune mai jos si salvarile cu jocul 100% complet, insa cu precizarea ca acesta nu este terminat de catre mine.

nfsmap.png

Download Need For speed hot pursuit 2010 - 100% (Salvarile pot fi descarcate de aici): :link:

!!! Dupa ce descarcati si dezarhivati salvarile dorite, copiati folder-ul Need for Speed™ Hot Pursuit si il puneti in: C:\Documents and Settings\User\My Documents\Criterion Games.

!!! !!! Atentie ! Daca ati inceput jocul si aveti salvarile proprii, pe care nu doriti sa le pierdeti faceti-le acestora un back-up (copie de siguranta).

nfsveyron.png

Succes :pct2: !

P.S: Click pe poze pentru marire !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.