Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am si eu o mare problema. Am o placa de baza M2N-MX SE PLUS si i-am pus un Procesor AMD Athlon II X3 450 3.20 GHz skt AM3 box. Dar nu imi recunoaste procesorul. Imi zice doar AMD PROCESSOR MODEL UNKNOWN 3.2! Am facut update si la bios, dar tot nimic. Trebuia o versiunea de bios speciala ? Eu am pus ultima versiune care era 604 parca. Dar la versiunea 504 zicea ceva de genu new CPU's , dar am zis totusi sa pun ultima versiune. Si akm nu pot sa pun o versiune mai veche la BIOS. Care ar fi rezolvarea ?:( HELP !!!!

• 2 months later...
Posted

Inainte sa faceti asa ceva ,cautati prin cunostinte sau pe net Placa de Baza X sau Procesorul X cu ce placa sau procesor sunt compatibile,exista asfel de detali/liste ale pieselor ,deoarece se pot provoca distrugerea,deteriorarea sau scurt-circuitul piesei in cauza si sa plangeti dupa ea.

• Upvote 1
Posted

Degeaba-s compatibile daca placa de baza nu le recunoaste! E o diferenta! Cum a spus PAUL-XX...la cumpararea componentelor sa se verifice listele cu procesoare si memorii suportate de catre producator, altfel te alegi cu procesoare care nu functioneaza, indiferent cate actualizari de BIOS faci si cu memorii care nu functioneaza corespunzator, cu toate ca specificatiile nu se puteau potrivi mai bine!

Vorbesc din proprie experienta, din pacate.

• Upvote 2
  • 5 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.