Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca ati trecut sau sunteti pe Windows 7, nu detineti STEAM si doriti sa jucati Counter Strike 1.6, veti intampina 2 mari probleme: ori jocul nu va functiona corect (veti avea lag chiar si 1000, jocul va va merge sacadat, sau diverse probleme care pot fi cauzate si de la driverele placii video etc.), ori jocul nici macar nu se va deschide. Pentru a rezolva aceste probleme, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati cu atentie pasii de mai jos:

Tutorial Rulare corecta Counter-Strike 1.6 in Windows 7:

• Click dreapta pe My Computer –> Properties
  • Click pe Advanced system option
  • Click pe Settings de la Performance
  • Click pe tab-ul Data Execution Prevention
  • Bifati "Turn on DEP for all programs and services except those I select:"
  • Apasati pe ADD si adaugati executabilul jocului: cstrike.exe sau half-life launcher sau hl.exe (in functie de cum aveti).

Tutorial Video:
http://www.youtube.com/watch?v=NPRbt5HMmiI

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...
Posted

Mi-e unul nu imi merge nici dupa ce fac aia! Am incercat multe CS am W7 64b si nu stiu ce ..are ca dau dublu click pe counterstrike.exe arata ca se incarca la mouse si nu se deschide nimic!!!! Vreo alta rezolvare?!!!

Acuma imi zice : Available memory less than 15mb! -1 :))

A mers pana la urma!Dar acum imi da error mereu dupa 10 sec...

Posted

Am umblat si la compatibility ca de aia imi dadea eroarea cu 15mb dar acum imi da hl luncher error...si am cautat pe net si erroarea asta mi-o da daca nu pun dep ala! si eu am pus dep ala...!!!!

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.