+lolek Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Astazi la ora 1:20 AM Nu aveam ce sa fac am dat drumu la TvTunner , iar brusc am vazut ca sunt mari Pacaleli .. VA ROG FITZI ATENTI LA ACCESTE POZE Si apoi vreu sa aud voi ce ati constatat Daca sunt eu Nebun 1 2 3 4 5 "Bani sunt trasi la imprimanta , pentru ca daca esti atent jos acolo unde e chestia ata transarenta e ALBA Si trebuia sa se vada Rosu Tricou Lu Aia"De acolo Are B1 Tv Atatzea bani .. DE LA IMPRIMANTA Cu Faza Asta Sa Facut De Varza .. Mai devreme cand am observat as vazut Clar Clar ca sunt falshi nu am putut atunci sa fac cadru , era telecomanda pe noptiera ... I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Al3xXys Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 da lol in aceste imagini chiar se vede ca sunt trasi la imprimanta Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 hmm, eu unul nu prea imi dau seama dar totusi poate fi adevarat... banii par cam tepeni Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 A uitat sa-i imprime si pe spate de aia nu ii intoarce . Nu vedeti numai cu fatza ii tine Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Hell_Spawn Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 DA chiar sunt trasi la imprimanta se prinde lumea si ii face de ras
+St3aLth-CS Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 yo nu cred ca sunt trasi l imprimanta . si din pozele alea nu se vede clar ,macar daca iti reglai frecventa sa se vada oglinda , si lolek ce zici ma acolo ca femeia asta nici macar nu a stat cu banii l san ca sa se vada prin chestia aia transparenta rosu. .deci nu cred ca sunt trasi la imprimanta pt ca nu sunt chiar asa de prosti , sa isi piarda licenta pt falsificare de banii YO CRED CA ESTI NEBUN
boboS Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Si daca ar fi trasi la imprimanta, ce ? Adica doar nu zice ca tii da chiar pe aia din mana de la aia. Poate i-a falsificat sa nu fuga aia cu banii , ca na..ii vede asa de multi. Poate sa aibe acolo si bani din hartie igienica care-i problema ? Si da, nici eu nu vad logica, cum sa se vada rosu daca aia nici nu tine banii in dreptul bluzei. Sia unde e aia transparenta nu se vede pe partea cealalata pentru ca e in spate celalalt ban. Doamne cum am ajuns...alta treaba nu aveti ? lolek io zic ca tre sa-ti gasesti o ocupatie mai interesanta PS: Creca daca inregistrai filme pr0n, era mai util decat de ai facut tu. As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+lolek Posted June 9, 2007 Author Report Posted June 9, 2007 yo nu cred ca sunt trasi l imprimanta . si din pozele alea nu se vede clar ,macar daca iti reglai frecventa sa se vada oglinda , si lolek ce zici ma acolo ca femeia asta nici macar nu a stat cu banii l san ca sa se vada prin chestia aia transparenta rosu. .deci nu cred ca sunt trasi la imprimanta pt ca nu sunt chiar asa de prosti , sa isi piarda licenta pt falsificare de banii YO CRED CA ESTI NEBUN ← St3aLth esti chiar asa de prost in cat nu vezi deosebirea stai sa iti mai puna poate observi si u 6. 7 Acum tot crezi k nu sunt trasi ? Doamne Doamne cu Copii tai P.S : Intelegetzi maa ... chuiar sunt falshi DOOOAAAMNE DOOOAMNE + K eu am facut asa sa rade0m putin de aia de la B1Tv plus ca zicea ea Daca nu sunatzi eu am plekt PA , PA Si a Pus Bani pe Masa aia sau ce e .. si se vedea tot alb .. nu se vedea transparent Mooaama Na Ma rog am gresit cu bluza la gat ... tot aia SUNT FLSHI ! I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Tavicu Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Chiar daca sunt trasi sau nu... hai sa fim seriosi Cati se uita la bani? Mai multi se uita la domnisoara careia nu ii mai tace gura
boboS Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Apropo ce sa mai faci de rusine la postu ala de televiziune ? Otv si ala is oricum in orice hal... As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 nu conteaza din ce sunt facuti , atata timp daca ii castigi si sunt reali cand ti da in mana.Oricum B1TV este o televiziune praf ! Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+lolek Posted June 9, 2007 Author Report Posted June 9, 2007 OTv este cel mai de KeKe daca e un CAZ il tine doua luni minim o luna max tot anu I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+St3aLth-CS Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 lolek mai taci ca aia nu sunt bani falsificati . ba b1tv nu e mai praf decat : OTV DDTV SENSO FLUXTV TVRM si alte ... deci va rog .. P.S: OTV-ul daca gaseste o sinucidere face 100 de emisiuni DAN DIACONESCU DIRECT caz-ul lu' Ralph ala . numai din Crime , divorturi ,nunti etc. traieste acest post
+PAUL-XX Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 va rog frumos,sunt mai batran ca voi si totusi,imi faceti sila cu prosti mai ales tu lolek,serios,si ce conteaza ca este la imprimanta da,se vede clar.doi se stie oricum cine a incercat sa joake si a luat teapa,doi iti umfla factura la fix de te omoara,sincer eu stiu a incercat mama de 2 ori si de atunci iam zis ca o strang de gat daca mai face prostia acea dea suna. ca iti zice sa stai pe fir sau iti baga alt robot sau zice,ati fost inregistrati multumim.deci terminati,doi otv si restul incearca sa supravietuiasca,si sa stiti ca daca va uitati atent reusesc.numai cat se amuza lumea de emisiunile facute,tu ca intri pe acel canal tv,tu faci rating si ala e multumit,deci pls,gasitiva alceva de vorbit si doi LOLEK :baby: tie iti trebui o FEMEIE,ca vad ca devi mai casnic ca alti si te uiti la TV pe tvtuner.pls respecta forumul. respect si multumesc de intelegere.off topic
+lolek Posted June 12, 2007 Author Report Posted June 12, 2007 va rog frumos,sunt mai batran ca voi si totusi,imi faceti sila cu prosti mai ales tu lolek,serios,si ce conteaza ca este la imprimanta da,se vede clar.doi se stie oricum cine a incercat sa joake si a luat teapa,doi iti umfla factura la fix de te omoara,sincer eu stiu a incercat mama de 2 ori si de atunci iam zis ca o strang de gat daca mai face prostia acea dea suna. ca iti zice sa stai pe fir sau iti baga alt robot sau zice,ati fost inregistrati multumim.deci terminati,doi otv si restul incearca sa supravietuiasca,si sa stiti ca daca va uitati atent reusesc.numai cat se amuza lumea de emisiunile facute,tu ca intri pe acel canal tv,tu faci rating si ala e multumit,deci pls,gasitiva alceva de vorbit si doi LOLEK :baby: tie iti trebui o FEMEIE,ca vad ca devi mai casnic ca alti si te uiti la TV pe tvtuner.pls respecta forumul. respect si multumesc de intelegere.off topic ← PAUL-XX sincer sa fiu nu am nevoie de femeie am femeie si chiar femblete de femeie asa ca nu ai ghicit-o I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+PAUL-XX Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 auzi nu treb sa chicesc nimik,se vede ca nu te duce capul in acest sens,laso moarta si cu tot cu tv tuner.
+Al3xXys Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 in topicul acesta deja am ajuns la discutzii despre femei ? Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
kix_mc3 Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Da asa se pare, calmati-va..... @lolek ce sunt cu atitudinile astea? tu moderator ar trebui sa dai exemplu, dar te porti mai rau ca ceilalti. Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
+PAUL-XX Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 lol da lolek ,asa e trebu isa fi exceptie ce naiba.tu si cu tv tunerul deja vedete.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now