Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi la ora 1:20 AM Nu aveam ce sa fac am dat drumu la TvTunner , iar brusc am vazut ca sunt mari Pacaleli .. ;))

VA ROG FITZI ATENTI LA ACCESTE POZE

Si apoi vreu sa aud voi ce ati constatat :) Daca sunt eu Nebun

1

trucare1jc2.png

2

trucare2qw6.png

3

trucare3ou0.png

4

trucare4ug4.png

5

trucare5ro8.png

"Bani sunt trasi la imprimanta , pentru ca daca esti atent jos acolo unde e chestia ata transarenta e ALBA Si trebuia sa se vada Rosu Tricou Lu Aia"De acolo Are B1 Tv Atatzea bani .. ;)) DE LA IMPRIMANTA

Cu Faza Asta Sa Facut De Varza ..

Mai devreme cand am observat as vazut Clar Clar ca sunt falshi nu am putut atunci sa fac cadru , era telecomanda pe noptiera ...

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

da lol in aceste imagini chiar se vede ca sunt trasi la imprimanta :)):))

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

A uitat sa-i imprime si pe spate de aia nu ii intoarce . Nu vedeti numai cu fatza ii tine :))

Posted

yo nu cred ca sunt trasi l imprimanta . si din pozele alea nu se vede clar ,macar daca iti reglai frecventa sa se vada oglinda , si lolek ce zici ma acolo ca femeia asta nici macar nu a stat cu banii l san ca sa se vada prin chestia aia transparenta rosu. .deci nu cred ca sunt trasi la imprimanta pt ca nu sunt chiar asa de prosti , sa isi piarda licenta pt falsificare de banii :P

YO CRED CA ESTI NEBUN

Posted

:))

Si daca ar fi trasi la imprimanta, ce ? Adica doar nu zice ca tii da chiar pe aia din mana de la aia. Poate i-a falsificat sa nu fuga aia cu banii :D , ca na..ii vede asa de multi.

Poate sa aibe acolo si bani din hartie igienica care-i problema ? Si da, nici eu nu vad logica, cum sa se vada rosu daca aia nici nu tine banii in dreptul bluzei. Sia unde e aia transparenta nu se vede pe partea cealalata pentru ca e in spate celalalt ban.

Doamne cum am ajuns...alta treaba nu aveti ? :bag:

lolek io zic ca tre sa-ti gasesti o ocupatie mai interesanta :D

PS: Creca daca inregistrai filme pr0n, era mai util decat de ai facut tu.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

yo nu cred ca sunt trasi l imprimanta . si din pozele alea nu se vede clar ,macar daca iti reglai frecventa sa se vada oglinda , si lolek ce zici ma acolo ca femeia asta nici macar nu a stat cu banii l san ca sa se vada prin chestia aia transparenta rosu. .deci nu cred ca sunt trasi la imprimanta pt ca nu sunt chiar asa de prosti , sa isi piarda licenta pt falsificare de banii :P

YO CRED CA ESTI NEBUN

St3aLth esti chiar asa de prost in cat nu vezi deosebirea stai sa iti mai puna poate observi si u

6.

trecare6ib9.png

7

trucare7wy9.png

Acum tot crezi k nu sunt trasi ?

Doamne Doamne cu Copii tai

P.S : Intelegetzi maa ... chuiar sunt falshi DOOOAAAMNE DOOOAMNE + K eu am facut asa sa rade0m putin ;)) de aia de la B1Tv plus ca zicea ea Daca nu sunatzi eu am plekt PA , PA Si a Pus Bani pe Masa aia sau ce e .. si se vedea tot alb .. nu se vedea transparent :-?? Mooaama Na Ma rog am gresit cu bluza la gat ... tot aia :P:) SUNT FLSHI !

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Apropo ce sa mai faci de rusine la postu ala de televiziune ? :)) Otv si ala is oricum in orice hal...

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

nu conteaza din ce sunt facuti , atata timp daca ii castigi si sunt reali cand ti da in mana.Oricum B1TV este o televiziune praf !

Posted

OTv este cel mai de KeKe ;))

daca e un CAZ il tine doua luni minim o luna max tot anu ;))

dsdsa.png

Posted

lolek mai taci ca aia nu sunt bani falsificati .

ba b1tv nu e mai praf decat : OTV DDTV SENSO FLUXTV TVRM si alte ...:)) deci va rog ..

P.S: OTV-ul daca gaseste o sinucidere face 100 de emisiuni DAN DIACONESCU DIRECT :)) caz-ul lu' Ralph ala :)) . numai din Crime , divorturi ,nunti etc. traieste acest post :))

Posted

va rog frumos,sunt mai batran :alien: ca voi si totusi,imi faceti sila cu prosti mai ales tu lolek,serios,si ce conteaza ca este la imprimanta da,se vede clar.doi se stie oricum cine a incercat sa joake si a luat teapa,doi iti umfla factura la fix de te omoara,sincer eu stiu a incercat mama de 2 ori si de atunci iam zis ca o strang de gat daca mai face prostia acea dea suna. ca iti zice sa stai pe fir sau iti baga alt robot sau zice,ati fost inregistrati multumim.deci terminati,doi otv si restul incearca sa supravietuiasca,si sa stiti ca daca va uitati atent reusesc.numai cat se amuza lumea de emisiunile facute,tu ca intri pe acel canal tv,tu faci rating si ala e multumit,deci pls,gasitiva alceva de vorbit si doi LOLEK :baby: tie iti trebui o FEMEIE,ca vad ca devi mai casnic :bag: ca alti si te uiti la TV pe tvtuner.pls respecta forumul. :) respect si multumesc de intelegere.off topic

Posted

va rog frumos,sunt mai batran :alien:  ca voi si totusi,imi faceti sila cu prosti mai ales tu lolek,serios,si ce conteaza ca este la imprimanta da,se vede clar.doi se stie oricum cine a incercat sa joake si a luat teapa,doi iti umfla factura la fix de te omoara,sincer eu stiu a incercat mama de 2 ori si de atunci iam zis ca o strang de gat daca mai face prostia acea dea suna. ca iti zice sa stai pe fir sau iti baga alt robot sau zice,ati fost inregistrati multumim.deci terminati,doi otv si restul  incearca sa supravietuiasca,si sa stiti ca daca va uitati atent reusesc.numai cat se amuza lumea de emisiunile facute,tu ca intri pe acel canal tv,tu faci rating si ala e multumit,deci pls,gasitiva alceva de vorbit si doi LOLEK :baby:  tie iti trebui  o FEMEIE,ca vad ca devi mai casnic ca alti si te uiti la TV pe tvtuner.pls respecta forumul.  respect si multumesc de intelegere.off topic

PAUL-XX sincer sa fiu nu am nevoie de femeie :P am femeie :) si chiar femblete de femeie asa ca nu ai ghicit-o

dsdsa.png

Posted

in topicul acesta deja am ajuns la discutzii despre femei ? :stars:

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.