Jump to content

10 members have voted

1. 1. Detineti sau nu un smartphone ?

• Da, detin deja un smartphone.
      6
    • Nu am nevoie de un smartphone.
      1
    • Nu, dar planuiesc sa cumpar unul in urmatoarele luni.
      3

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Posted

Uite, eu as alege dintre: LG P500 Optimus One, Samsung i5510 Galaxy(551), Sony Ericsson U8I Vivaz Pro Black, HTC A3333 Wildfire, Samsung S5830, Gigabyte Gsmart S1205 DualSIM, Sony Ericsson U5i Vivaz, Motorola XT720, HTC HD7, 8GB; toate disponibile aici: http://www.emag.ro/telefoane-mobile/filter/smartphone-v2403,da-ig1374/last/f1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
Posted

Uite, eu as alege dintre: LG P500 Optimus One, Samsung i5510 Galaxy(551), Sony Ericsson U8I Vivaz Pro Black, HTC A3333 Wildfire, Samsung S5830, Gigabyte Gsmart S1205 DualSIM, Sony Ericsson U5i Vivaz, Motorola XT720, HTC HD7, 8GB; toate disponibile aici: http://www.emag.ro/telefoane-mobile/filter/smartphone-v2403,da-ig1374/last/f1

Salut,

Daca tot n-ai facut un pas pentru achizitionarea unui telefon nou iti recomand din cele enumerate de tine LG P500 Optimus One.

Are un prieten/vecin de-al meu si am stat 15-20 min. sa ma joc pe el si mi se pare foarte ok telefonul din toate punctele de vedere.

Eu, in schimb, am facut greseala sa-mi iau Optimus 7 (Cu sistem de operare Windows Phone) si mi-am luat ditamai teapa, cel putin momentan (Pana va aparea un update imbunatatit). Sunt foarte multumit de telefon dar un minus imens il constituie sistemul de operare. Desi m-am interesat cateva zile bune despre viitoarea mea optiune cand voi achizitiona unul am ramas surprins sa vad lucruri marunte care chiar si pe un telefon de 30-40 RON functioneaza dar pe al meu nu (Ex: Bluetooth, nu pot sa-mi setez mp3-uri ca ton de apel/alarma, nu-mi vede telefonul ca "Storage Device" atunci cand il conectez la PC prin cablul USB). Toate astea merg numai printr-o aplicatie numita "Zune" pentru care iti trebuie update la Service Pack 3 & stuff... Long story.

In fine, eu daca as fi in locul tau as opta pentru Optimus One!

Cheers!

Posted

Ai uitat cea mai importanta optiune la chestionar. Mi-ar placea mult, daca ma ajuti tu cu banii, ca, cu utilizatu ma descurc eu :))

Posted

ce mai faci spawn? pai si eu am avut si am dar sta in casa pe degeaba,N73 si mai am utilizez un nokia facut pe banda in romania 1600 unul simplu rau,dar nu am acuma bani fe tel mobil,tocmai ce mi am achizitionat un aparat foto la 400 de batrane. poate spre sfarsitul anului.

Posted

Eu as cumpara cu maxim 300 e un Nokia c6 01

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.