gaby Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 In primul rand va trebuie un program numit Valve hammer editor pe care il puteti descarca dand un click aici, si cs_expert-tom care si el poate fi downloadat de aici. Acum ca avem programele, instalati hammer valve editor iar cs_expert-tom il dezarhivati. Fisierul cs_expert-tom793b.fgd impreuna cu folderul sprites , vor fi copiate direct in C:\program files\hammer ( am dat exemplu .. copiati-le in folderul unde ati instalat hammer-ul). Va rog inainte de toate , sa configurati hammer astfel: la general: la 2D views: la 3D views: la textures: la game configurations: ATENTIE !! folderul ??€? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
m0rph3us Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Prea tare programul 8-> ... a aparut oficial harta cs_m0rph ...peste 2-3 ani o sa fie jucata in PGL si CPL 8-> ...ms Gaby So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS
+Nameless Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 nu imi merge linku de downloadare
+zNowkid Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 gaby un update la linkuri ... "file not found"
gaby Posted September 30, 2007 Author Report Posted September 30, 2007 link-urile au fost updatate ( ca sa zic asa ready to use ), multumesc de semnalizare aditza si fast . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 ce greu e nici nu am reusit sa imi fac
gaby Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 nu pot spune ca e usor... dar daca urmaresti tutorialul pas cu pas cu atentie, eu zic ca vei reusii. Succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now