Jump to content

Salvari Assassin's Creed Brotherhood Game Complete 100% Savegame

Recommended Posts

Posted

Am reusit intr-un final sa termin un alt joc de mult asteptat pe PC, si anume: Assassin's Creed Brotherhood, despre care as putea spune ca a fost mult mai reusit/interesant decat Assassin's Creed si Assassin's Creed II, singura nemultumire a mea fiind aceea ca dupa terminarea jocului nu mai pot relua decat ultima secventa/"misiune" a jocului. Asa cum obisnuiesc, voi imparti cu voi salvarile cu jocul completat:

Assassins-Creed-Brotherhood-Logo-300x133.png

Download Assassin's Creed Brotherhood game complete 100% SaveGame: :link:

!!! Dupa ce descarcati si dezarhivati salvarile, copiati/decupati folder-ul "Assassin's Creed Brotherhood" si il puneti in: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\

acb.png

Numai bine :pct2: !

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu înțeleg un lucru.. Dacă aștepți mult timp un joc și iei salvările cu jocul 100% completat, ce mai faci după aceea?

Am terminat și eu jocul când a apărut, nu m-am putut dezlipi de PC până când l-am terminat pentru că m-a cam captat povestea plus că am așteptat jocul de când am terminat Assassin's Creed 2 pentru că vroiam continuarea poveștii!

• 2 months later...
Posted

Nu înțeleg un lucru.. Dacă aștepți mult timp un joc și iei salvările cu jocul 100% completat, ce mai faci după aceea?

Am terminat și eu jocul când a apărut, nu m-am putut dezlipi de PC până când l-am terminat pentru că m-a cam captat povestea plus că am așteptat jocul de când am terminat Assassin's Creed 2 pentru că vroiam continuarea poveștii!

Dap :D asa si eu de cand am intrat in lumea "assassinilor" :D a fost altceva,am terminat assassins creed II si am astepat 3 :-? oare cum va fi ... poveste e supe,la 3 sunt multe chesti faine....dar mi mi s-a parut ca e prea scurt :(:( la 2 aveam de muncit in schimb la 3 am reusit in total in 10 ore sa il termin si nu prea e cine stie ce povestea :P dar e fain ..... ma gandesc ca cel de-al IV-lea va fi mai lunga povestea :P:D na doar am dat cu parerea :P

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Intreb si aici ca la AC 2. Nu le-am terminat pe acestea doua si vreau sa le continui. La acest AC daca reinstalez jocul si imi bag o salvare completa, pot continua de la jumatatea jocului? Daca da, cum?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.