Jump to content

Vreti Sa Va Faceti Un Cfg Si Nu Stiti Cum?

gaby

Recommended Posts

Daca doriti sa va faceti un config pentru counter strike si nu sitit cum, sau va e lene apasati un click pe link-ul de mai jos si tot ce va trebui sa faceti este sa selectati optiunile, si "noi" vom genera scripturile necesare.Mai multe informatii gasiti in link-ul de mai jos.

counterstrikelogo3ap3.gif Counter Strike Buy Generator

Doriti sa inserati acest tool pe site-ul dumneavoastra ? Nimic mai simplu, doar copiati codul de mai jos pe pagina in care doriti sa aveti tool-ul.

<center><IFRAME src='http://pctroubleshooting.ro/generatoare/csbuygenerator.html' width=950 height=600 frameborder=1 scrolling=yes><br />
</IFRAME></center>[/html]

[color=red][b]P.S:[/b][/color] Marimile ([color=purple]width, height[/color]) le puteti modifica in functie de site-ul dumneavoastra.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...

suupeer :O dar cum le faci ma ? o sa ajunga depaaarte forumul asta si ma bucur ca ma aflu in el :)

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

este un script putin modificat de mine :D , daca va place si vreti sa auda mai multa lume de el, am creat un cod pentru a-l insera in paginile site-ului dumneavoastra, pe care l-am adaugat la primul post :D

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Mai intai hello la toti de pe forum :"> ... apoi as vrea sa precizez cu parere de rau...ca mai toti jucatorii de counter-strike au inceput sa joace cu cfg...maniaci care cauta zi si noapte cfg`uri :)...spun asta pentru k asa eram si eu cu ceva timp in urma...dar adevarul e k cel mai bun cfg este skill`u tau ( dak ai asa ceva ) ... si cfg tau ar trebuie sa fie : Settings / use defaults + setari schimbate @ tzinta , taste etc :) ... GL HF

P.S. Nu va sfatuiesc sa folositi scripturi :) ... nu va ajuta la nimic + k in cupele de cs mari sunt interzise ( PGL etc. ) ... si pe serverele cu VAC va puteti trezi cu un ban permanent cat voi de mare

So lonely ... so NUMB :-< ... dNd

dutetareTURBO.ro # NOS

cooltext67546462mh6.th.jpg

e adevarat si asta morpheus, dar ce am facut eu nu este un generator de buny hop si alte scripturi de acest gen, este numai un generator de configuri pentru arme, nu cred ca iti va da ban un server cu VAC Secure pentru ca ai config pentru arme x( , mi se pare o prostie... daca ai buny hop, alte scripturi pentru recul sau altele da dar doar pentru arme... :-?

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 1 month later...