Jump to content

Recommended Posts

Posted

am o placa de baza Name MSI KM4M-L (MS-6734) / MS-6786,si am doua placi video una nvidia fx 5200 si un ati radeon 9200 pro ,care e mai buna? am pus nvidia si am instalat un driver,nush daca era bun,se bloca calculatoru,sa fie de la driver? inainte sa instalez driveru mergea bine si nu se bloca? pe placa asta de baza as putea pune inca 512 ramm ddr 400?

Posted

Va trebui sa instalezi ambele placi (pe rand) si sa verifici care e mai buna...daca nu ma insel, 9200PRO e mai puternica decat un mainstream FX5200.

Problema cu blocarea se poate sa se intample de la o defectiune fizica minora de pe placa video sau de la drivere inadecvate. Incearca sa descarci si sa instalezi cele mai recente drivere de pe site-ul producatorului...aaa si sistemul de operare e bine sa fie actualizat. Daca nu se rezolva cu cel mai recent driver si esti convins ca placa video nu e defecta, recomand sa cauti un driver mai vechi, stabil, eventual certificat WHQL.

Cat despre memorie, daca mai ai un slot liber, poti adauga linistit modulul, dar va functiona la 333Mhz...poti adauga memorie pana la 2GB.

• Upvote 1
Posted

Daca un 512/1GBRam functioneaza la 333mhz este cea mai mica frecventa,si deci va merge mai greu,de preferat 667mhz/800/1000/1100/1200 mhz si vezi pe net si cati Mhz poate duce placa de baza.Cu cat mai inalt cu atata poate prelua mai multe sarcini si PC ul merge mai repede,alfel vei vedea ledul Rosu/Verde palpaind la greu,cea ce inseamna ca citeste greu de tot sarcinile date :) Ai grija sa nu ai unul de 333Mhz si restul de 667Mhz ,Memorile vor functiona mereu la cea mai mika frecventa cea ce nui recomandat pentru ca sa iti mearga bine calculatorul,asa sunt ele proiectate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.