hntrz0r Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Salutare Pctroubleshooting.ro , Acum cateva luni mi-am cumparat un LCD ORION TV22PW156DVD pe care il utilizez pe post de monitor. LINK CATRE MONITOR : ORION LINK (neckermann) Toate bune si frumoase dar atunci intampinam problema cu NO SIGNAL la anumite rezolutii si la anumite jocuri (monitorul fiind cuplat pe o mufa normala de monitor). Am fost indrumat sa cumpar un cablu HDMI (Ce-i de unde il cumparasem nu imi furnizasera asa ceva) pentru a rezolva aceasta problema . Bun , ieri am cumparat acest cablu , l-am cumplat , merge totul perfect cu o singura exceptie : CUm e la orice LCD/TV ai posibilitatea de a seta PICTURE SIZE 16:9 , 4:3 si NORMAL . EU de aceste setari pot beneficia doar in modul TV sau in modul PC dar cand intru in modul HDMI nu pot seta decat 16:9 si NORMAL si intrebarea mea pentru cunoscatori este : CUM POT FACE SI EU SA SETEZ IN MODUL HDMI PICTURE SIZE : 4:3 ? deoarce cand dau pe butonul de pe telecomanda sa setez nu imi da decat 16:9 si normal si nu pot sta asa deoarece in Stanga / dreapta / jos / sus este cate o dunga neagra si imi mananca nervii. Va multumesc , cu stima , BOGDAN. 1
+PAUL-XX Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Prietene cu cea mai mare placere te vor ajuta colegi mei cu prima ocazie !
gaby Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Pe toate rezolutiile disponibile in modurile normal si 16:9 iti afiseaza dunga neagra ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
hntrz0r Posted May 4, 2011 Author Report Posted May 4, 2011 (Post sters) Am rezolvat Multumesc oricum pentru tot.
gaby Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Ai putea sa ne spui si cum ai rezolvat ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
hntrz0r Posted May 5, 2011 Author Report Posted May 5, 2011 Am umblat din greseala prin AMD Catalyst Control Center / DTV (HDMI) / Scaling Options si acolo este Underscan si Overscan. 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now