Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acum o saptamana Google Chrome si-a facut un update singur si de atunci nu merge deloc bine. Ce a patit? Mai are cineva problema asta? :-?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Adica se blocheaza, intra greu pe linkuri, iar de multe ori ma redirectioneaza la pagina de start.

4397.jpg

Posted

Da, foarte sigura :)

In plus, celelalte browsere (Mozilla si Opera) functioneaza ok. Doar Chrome face figuri

4397.jpg

Posted

Atunci poate ca problemele sunt datorate acelui update :-? ? Cu toate ca daca nimeni nu mai raporteaza nimic...

Nu stiu ce sa zic, inainte nu aveam probleme, era browserul meu principal dar dupa update...ceea ce e ciudat, cum ai spus si tu..nimeni nu raporteaza nimic :)). Astept pareri si de la membrii care folosesc Google Chrome.

4397.jpg

• 6 months later...
Posted

Fai o reinstalare la Gooogle Chrome si ai sa vezi diferenta si nu iti dau un sfat !! Nu mai folosi si alte Browsere impreuna cu chrome foloseste numai unu singur atata !!! Cautama daca mai ai probleme pe Id : itsoft_2011

• 8 months later...
Posted

Am si eu o problema cu google chrome. cand accesez un video se misca toata imaginea spre stanga,iar butoanele nu corespund cu locul unde se vad...ce se poate face?in rest merge bine.

• Moderators
Posted

Ultimul update de flash (player), a dat peste cap orice browser si filmuletele de pe acel browser. Pe mozilla nu prea sunt probleme din cate am vazut. Fa-ti update la Chrome, si fa update la java, si toate addon-urile la care se poate face asta.

• Upvote 1
Posted

Ultimul update de flash (player), a dat peste cap orice browser si filmuletele de pe acel browser.

Pe semne - isi anunta sfarsitul. Curand html5 ii va lua locul.

Nu conteaza daca e pe facebook sau alt site. Deobicei cam toate sunt pe flash. Incearca o varianta pe html5 si vezi daca mai patesti ceva

http://www.youtube.com/html5

• 3 weeks later...
Posted

Pe semne - isi anunta sfarsitul. Curand html5 ii va lua locul.

Nu conteaza daca e pe facebook sau alt site. Deobicei cam toate sunt pe flash. Incearca o varianta pe html5 si vezi daca mai patesti ceva

http://www.youtube.com/html5

Si la mine merge execrabil Google Chrome de ceva timp. Am tot reinstalat, merge OK o vreme si apoi iar incep problemele. Sunt insa obisnuit de mult timp cu el si parca nu as renunta. Zilele acestea insa vreau sa testez si ultimul Mozilla, am inteles ca merge destul de bine.

Seara buna tuturor!

• Moderators
Posted

Eu n-am avut problemele astea cu Firefox. Sincer. Iar in momentul de fata pana si IE9 il depaseste pe Chrome. Chrome are incorporat flash player, si-si face update cum iese o versiune noua de flash player. Eh, ultimile versiuni de flash player au fost si sunt busite, au imbatranit, si tre sa plece.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.