Jump to content

Nu Stiu Ce Are Procesorul, Mi Se Opreste Cooler-Ul


Recommended Posts

1. nu se reseteaza Windowsul,se reseteaza Pc-ul! 2.Procesorul este alimentat cu, curent de mare voltaj, exista aceste COOLERe pe procesoare si cu o pasta termoizolanta pentru al raci imediat si continu, sau sunt alte Coolere care nu utilizeaza pasta, dar fara acest Cooler procesorul s-ar arde in 2 secunde de la pornire. Atunci cand ti se opreste ventilatorul (cooler) de pe procesor, automat se reseteaza pc-ul pentru ca se preintampina arderea procesorului/eventual placa de baza. Daca se opreste ventilaorul inseamna ca nu-i bine alimentat, uita-te sa vezi (daca poti umbla in unitatea centrala) sau daca nu te pricepi du-l la un specialist sa se uite. Uita-te si vezi daca mufa de la cooler este pusa bine in furca, adica in locul unde-l gasesti situat pentru alimentare.

Daca nu cred ca poate sa fie de la pasta dintre cooler si procesor, ori Windowsul are probeleme si reseteaza calculatorul ptr ca are un crash (o spargere/ruptura de informati utile Windowsului pentru a functiona).

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

vezi ca ai in bios la sectiune smart fan cel putin asa am eu ...vezi tu cauta pe acolo ceva legat de fan smart difera de la bios la bios e posibil sa fie dat la disable fan cooler imediat ce intra in windows din bios ... sau sa fie date rotatiile foarte mici .. sper ca am fost cat de cat inteles.

Link to comment
Share on other sites

2.Procesorul este alimentat cu, curent de mare voltaj

Am ras cu lacrimi!

Verifica starea ventilatorului de pe radiator! Sa nu fie praful care-l blocheaza sau un defect al ventilatorului, nu sunt facute sa mearga foarte mult. BIOS-ul ar pica din ecuatie deoarece pana acum mergea bine si presupun ca n-ai intrat sa modifici setari pe acolo...singure nu se modifica!

Calculatorul se reseta pentru ca ajungea procesorul la o temperatura critica (setata din BIOS).

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.