Jump to content

Google Lanseaza Serviciul: Search By Images

gaby

Recommended Posts

De cele mai multe ori o imagine poate face cat 1000 de cuvinte, asa ca, cei de la Google lanseaza un nou serviciu, Search By Images. In viitorul apropiat vom putea cauta locatii doar introducand in campul de search o imagine. Acest tip de cautare va fi disponibil atat pentru pozele facute de dvs. cat si pentru oricare alta poza.

Noul serviciu este un proiect mai vechi inceput de catre Google, insa implementarea acestuia necesita multa putere de procesare si algoritmi foarte complecsi. Din aceasta cauza este lesne de inteles de ce proiectul se afla inca in stadiul Alpha.

Daca doriti sa testati caracteristica, intrati pe: http://images.google.com introduceti o poza in campul de search dupa care asteptati rezultatele:

Mai multe detalii puteti gasi pe blogul oficial al celor de la Google: http://googleblog.blogspot.com/2011/06/knocking-down-barriers-to-knowledge.html

P.S: Oare ce se intampla cu pozele uploadate prin acest serviciu ? Raman stocate undeva ? Parerea mea este ca da.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Mi-ai luat-o inainte cu topic-ul Gaby :))

Mi se pare o idee interesanta, cred ca va avea succes. Dar si mai interesanta mi se pare ideea cu implementarea sistemului de voce. Chiar sunt curioasa ce va iesi.

Cat despre intrebarea lansata de tine, sunt de acord, cred ca raman stocate undeva, intr-o baza de date sau ceva. Oricum presupun ca le va trebui una destul de mare daca serviciul va ajunge foarte popular si clar, multi utilizatori vor uploada imagini, dar se descurca ei :))

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg