Jump to content

Probleme Dupa Update La Android 2.3

anamarya76

Recommended Posts

buna,acum cateva zile am primit pe telefon ca pot face update la android 2.2 froyo la android 2.3.Am facut update totul a mers perfect nu am intampinat probleme,dar acum cand ma conectez la pc prin pass through nu prea mai merge bine, pe youtube cand dau pe vreun videoclip nu mai reda si primesc mesajul THERE WAS A PROBLEM WHILE PLAYNG TOUCH TO RETRY apas de mai multe ori pana sa se vada, iar pe android market se blocheaza cand downladeaza si nu reuseste sa incheie descarcarea. Daca ma conectez prin reteaua mobila sau wifi nu am probleme.Pana sa fac update mergea foarte bine si pe pass through pot spune ca mai bine decat calculatorul meu.Poate ma ajutati si pe mine sa rezolv problema. Va multumesc.

P.S : scuze am uitat sa spun despre ce telefon este vorba htc desire hd .

Cu cateva zile in urma citisem ca noua versiunea de Android, 2.3, a adus pe langa imbunatatiri, si probleme, precum cea pe care o ai si tu. Iata cateva dintre probleme:

Am facut si eu update si nu mai pot sa ma conectez la net prin pass-trough si nici prin wireless. Se conecteaza dar nu am net decat pe abonament. Am facut si factory reset si degeaba.

Am facut update de la 2.2 la 2.3 pentru Desire HD. Nu stiu cum se face dar performantele au scazut. In benchmark-ul Quadrant Standard scoteam intre 1950 si 2030 puncte, acum abia daca mai ajung la 1500. Bateria nu tine mai mult de 30 de ore, cam atat tinea si inainte. Mai nasol e ca pe Yahoo Messenger cand folosesc video-call, in loc sa vad cu persoana cu care vorbesc vad liniute pe ecran ca pe vremea cand antena colectiva de pe bloc dadea rateuri.

Am aceeasi problema dupa update-ul gingerbread… cea cu yahoo messenger, in loc sa vad persoana cea cu care vb vad doar dungi...

Iti sugerez pana se rezolva bug-urile sa faci un downgrade...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

E putin mai complicat intrucat iti trebuie versiunea de android precedenta, 2.2 froyo, un mic tutorial ai gasi aici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1109859 sau http://android.ro.im/tips-and-tricks/downgrade-de-la-android-2-2-la-2-1-htc-desire.html (mare atentie la proceduri insa, sa nu gresesti ceva, pentru ca nu e de joaca).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif